<

Два роки мешканцям Нововолинська не дозволяють добудувати дитячий майданчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:13 | 22.07.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ 1 коментар

На перехресті вулиць Лесі Українки й Ціолковського у Нововолинську місцеві жителі вже два роки намагаються облаштувати повноцінний дитмайданчик. Кошти для виконання всіх необхідних робіт є, але міська влада робить все можливе, аби рекреаційної зони там не було.

Про це зазначив у фейсбуці громадський активіст Микола Лукашук, – передає КОРДОН.

“Не знаю, можливо, велика неприязнь мера нашого міста особисто до мене чи до когось із мешканців: не дають можливості його тут добудувати, хоча є кошти”, – розповів Микола Лукашук.

Питання полягає тільки в тому, що треба перенести від території майбутнього майданчика електроопору. Звернення у відповідні установи батьками вже написане, надіслане.

“Тепер з’явився інженер, поки не знаю його прізвища. Хочуть написати заяву в прокуратуру про те, що люди  просто прагнуть побудувати майданчик, аби їхнім дітям було де проводити дозвілля. Але наша міська влада робить все можливе, щоб його тут не було”, – наголосив Лукашук.




один коментар
  1. А в нього особиста неприязнь до багатьох мешканців міста. У нього громада ділиться на друзів та ворогів, які чогось там від нього “не діждуться”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця