<

Два нових автобуси згодом курсуватимуть у Нововолинську

13:50 | 14.04.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
2616
/ коментарі 3

Два нових автобуси з 25-го квітня курсуватимуть у Нововолинську за маршрутами №2 та №6.

Пасажирські автобуси обладнані пандусом, що є досить зручним для людей на візочках та батьків з дитячими колясками. Також в маршрутному таксі наявні камери відеоспостереження та кондиціонери.

Перевізниця Ольга Пронь зазначила, що ще однією перевагою такого транспорту є пасажиромісткість. Автобус вміщає 48 пасажирів, з них 29 сидячих місць.

Курсуватимуть автобуси за маршрутами №6 та №2 у час-пік, аби розвантажити пасажиропотік, а люди мали змогу комфортно доїжджати на роботу.

Міський голова Борис Карпус подякував підприємиці за те, що вона відреагувала на заклик щодо якісного транспорту у місті. Нагадаємо, 3-го січня у Нововолинську під час руху в одному з маршрутних таксі відірвалося заднє колесо

Після даного інциденту Борис Карпус написав лист до всіх перевізників з закликом оновити парк. Відтепер нововолинці мають змогу користуватись послугами якісного пасажирського автобуса.




коментарів: 3
  1. ще хай німці дороги відремонтують, бо ці автобуси довго не відїздять.

  2. Заробляють то хай вкладають в новий транспорт,а то відра ржаві випускають на маршрут

  3. Це лахміття з Європи. Вони по роках старші, ніж ті жовті автобуси. Їх вже проволдили зварбювальні роботи в Шпура. В цьго підприємця, який купив ці автобуси, жовті автоьбуси одні з нагірших в місті за зовнішним та технічним станом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер