<

Дубль два: Коптюк знову кладе труби на Маяковського у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:15 | 21.06.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
13
/ коментарів 14

Жителі вулиці Маяковського у Нововолинську і далі продовжують ходити під працюючими будівельними кранами. Фірма “Сантехмонтаж” відновила роботи з реконструкції теплотраси, через які розгорівся скандал у місті.

Нагадаємо, що 8-го червня на вулицю Маяковського прибули працівники поліції та МНСники, які демонтували трубу Коптюка і відправили її на експертизу. Попередньо мешканці Нововолинська виявили, що усередені труби, які клали працівники “Сантехмонтажу”, є старими та зношеними, хоч ззовні вони виглядали цілком нормально.

Засновник фірми, що фактично є монополістом у місті, Анатолій Коптюк, замінює свої іржаві труби на вулиці Маяковського. У прокуратурі запевняють, що роботи ведуться під пильним наглядом слідчих органів. А в мерії вперто не бачать порушень у діях безальтернативної “тяп-ляп-контори”.

“Демонтаж проводиться під контролем слідчого. Тобто слідчий описує труби, які дістають, фотографує і, відповідно, вони будуть визнані речовими доказами та передані на зберігання”, – повідомив журналістів “БУГу” прокурор Іван Васьовчик.

Журналісти поцікавилися коментарем замовника робіт з цього питання.

“Там проводяться роботи з демонтажу труб. Попередні демонтують, нові кладуть. Результатів експертизи поки немає.

Чи можуть замінювати труби, поки нема результату? Не знаю. Я до цього не причетний. Можливо, вони зроблять експертизу і скажуть, що все нормально, – сказав Анатолій Гаврилюк, керівник “Нововолинськкомунтеплоенерго”.

Виконавець робіт працює постійно з міською радою. Іншим підрядникам “вставляють палки” в колеса та не дають показати, як правильно потрібно будувати дороги, ремонтувати теплотраси тощо.

Керівники міста, незважаючи на факти про неналежне виконання робіт, просто закривають очі на явні порушення. Депутати міськради, які мали б турбуватися за долю громади, поводяться досить безініціативно в цій ситуації.

А нововолинці? Перетерпівши комуністичну імперію зла та люті дев’яності, тепер терплять владу хлопців, які ділять між собою фінанси. Тратити круглі суми на піар, газети, телебачення – без проблем. Але у всіх на очах закопувати в багно гроші громади, вихваляючись “ми відремонтували!” – це занадто. Бо навіть далекі від мерії чи “тяп-ляп-контор” люди знають, що такі ремонти – це основне джерело збагачення для мотивованих на егоїзм. І ось, скільки вже років чомусь саме фірма Коптюка виграє тендери на ремонти міських доріг. Чи не з допомогою друга дитинства?

Роботи на Маяковського ведуться, Коптюк не йде на контакт і продовжує ховатися. Працівники фірми також ухиляються від спілкування з журналістами і мають серйозне пояснення: “Ми з вами не дружимо”.




коментарів: 14
  1. буде смішно, якщо експертиза скаже, що труби нормальні. Автору доведеться вибачатися, не ?

    • Чи ганяв би пан Коптюк бригаду в “шльопанцях”, якби труби були нормальні?

    • Які на фіг велосипеди ? Поліція за винагороду посилено шукає юзера, який своїм відео мало не кинув Коптюка на 900000 грн. Добре поки що все нормально закінчилось для Коптюка. начебто нї якого інцидентуз б/в трубами і не було. А Ви тут з веліками за 3 тис.

  2. а вже бігом на маяка ями на дорозі латають, і скажіть тепер що влада погана, хоча минулоріч теж ті самі ями асфальтували. достали

    • Правду кажете – “…що хоче, те й робить…” Але за кошти громади Нововолинська. Якщо роботи виконані неякісно (чи з трохи не тих матеріалів)- будуть недостатньо гріти батареї, часті “пориви” тепломережі, руйнування асфальтного покриття. Тобто – постійні ремонти. Старі труби лежали в лотках, покриті плитами. Зараз в лотках біля труб – земля і сміття. Здається, і асфальт по вулиці буде деформуватись. Жаба відпочиває.

  3. ПИТАННЯ РУБА, НА ФОТО БАЧУ ЩО ДІАМЕТЕР ТРУБИ ТОЙ САМИЙ КЛАДУТЬ, ЦЕ ОЗНАЧАЄ ЩО ВСІ КОПТЮКОВЦІ РАЗОМ З КОПТЮКОМ БРЕХАЛИ, А ЩЕ НЕ ЗАВАДИЛО Б ПРОКУРАТУРІ ПРОЕКТ ПОГОДЖЕНИЙ ПЕРЕВІРИТИ, ХОЧА ВОНИ СКОРІШЕ З КОПТЮКА БАБЛО ЗІБЮТЬ, ВИБАЧАЮСЬ БАБЛО ЗБИЛИ, І НА ТОМУ ВСЕ ЗАКІНЧИТЬСЯ, ПРОКУРАТУРА ДЕ ВИ?

  4. Панове журналісти із “БУГу”! Ви не хочете піти зі мною на прийом до прокурора І.Васьовчика? Говорити буду я, а Ви будете фіксувати. То як?

    • Пане Анатоль,прокуратура здійснює нагляд,а розслідують злочини інші органи.Так,що діяти потрібно,згідно законодавства-подати заяву про злочин,наприклад до поліції,вони повинні внести її до реєстру досудових рослідувань,а потім -звертатись до прокуратури і запитувати,як ведеться розслідування.

  5. Ми звичайні жителі “йому” не перешкода. Тут потрібно шукати “його” ворогів, адже “Ворог мого ворога , мені друг”.

  6. В Коптюка в Генеральній прокураторі є “знайомі” які всі його проблеми вирішують

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа