<

ДТП у Нововолинську: у активіста чимало запитань до поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:45 | 12.05.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні

У Нововолинському відділу поліції відповіли на звернення активіста «Народного контролю» Володимира Власюка щодо розслідування ДТП, у якій 20 березня потерпіла 18-річна дівчина. На його думку, правоохоронці навмисно затягують розслідування ДТП.

Про це інформує «Народний контроль».

Володимир Власюк у листі звернув увагу, що слідчі не вилучили відео з камер спостереження, розміщених на магазині «Козак», біля якого трапилося аварія. У відповіді поліції ідеться, що «на момент ДТП 20.03.2016 камери спостереження магазину «Козак» не працювали.

«Цікавий збіг обставин: саме 20 березня перестають працювати камери спостереження», – дивується активіст.

Також поліція зазначає, що автомобіль визнаний речовим доказом кримінальному провадження. Натомість Володимир Власюк розповів, що неодноразово помічали як власник роз’їжджає по місту на цьому автомобілі.

«Незрозуміло одне — як до вироку суду, оголошення обвинувачення та незакритому кримінальному провадження, речові докази, а саме автомобіль, яким зроблено наїзд на дівчину, віддали обвинувачуваній стороні?»— обурюється активіст.

Власюк наголошує, що поліція лише нещодавно скерувала доручення на встановлення відповідних очевидців скоєного кримінального правопорушення, хоча справа тягнеться майже два місяці.

«Виникає логічне питання, а де були стільки часу, що лише сьогодні доручили встановити свідків ДТП. Вже давно всі повинні були бути встановлені і допитані в частині кримінального правопорушення», — переконаний активіст «Народного контролю».

Водночас у поліції заявляють, що «не встановлено факту затягування слідчим розслідування».

13217255_964350676993788_5922995530382683403_o




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа