<

ДТП у Нововолинську: постраждала пенсіонерка померла в лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:46 | 19.07.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарів 5

18-го липня, у Нововолинську нетверезий водій, керуючи автомобілем марки «Volkswagen», здійснив наїзд на пенсіонерку, яка йшла по тротуару. Внаслідок отриманих травм постраждала померла у реанімації.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.
Автопригода трапилася близько 22 години. За кермом автомобіля «Volkswagen» перебував 55-річний житель Нововолинська. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Намагаючись втекти від екіпажу патрульної поліції водій виїхав на тротуар та збив 91-річну місцеву мешканку. 

Постраждалу відправили до реанімаційного відділення центральної районної лікарні, де внаслідок отриманих травм вона померла.

За фактом ДТП працівники поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, повідомляє прес-служба волинської поліції.




коментарів: 5
  1. Самогубець! Це по “НОВІЙ, НЕЩОДАВНО ВІДРЕМОНТОВАНІЙ” дорозі, намагався втекти від екіпажу патрульної поліції водій виїхав на тротуар.

  2. Сьогодні поховали цю бабусю, була мова про те що через бабульку яка вже і так стара стара… вже своє віджила.. а чоловіка у в’язницю…
    Мене це дуже дивує, яка різниця , молода вона чи стара… з віком вона не перестає бути людиною.
    А винен же! Тому повинен понести відповідальність.

  3. Це точно, яка різниця кого.. а була б то дитина… алкаші за кермом це наша біда…
    Таким треба 2 строки : за пянтво за кермом та за убивство! – 2 пожиттєвих давати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер