<

ДТП у Нововолинську: на вулиці Миру зіткнулися два “Мерседеси”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:34 | 17.07.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
102
/ коментарів 6

Автомобіль «Mercedes Sprinter» жовтого кольору рухався по вулиці Сковороди у Нововолинську і на перехресті вулиці Миру зіткнувся з легковим авто також марки «Mercedes», який від удару перевернувся.

Про це повідомляє Нововолинський інформаційний портал.

Водій жовтого мікроавтобусу виявився не місцевим. Він пояснив, що не знав, де у Нововолинську знаходяться дорожні знаки, а так, як знак «Дати дорогу» на перехресті був розвернутий в інший бік (дивіться фото), його він не побачив, тому подумав, що перехрестя рівнозначне, а виїхавши не помітив як в нього врізався легковий «Mercedes», внаслідок чого останього відкинуло на пару метрів і перевернуло.

Постраждав в цій ситуації тільки водій легкової автівки, йому відразу була надана перша медична допомога та доставлено в Нововолинську ЦМЛ.

У цій ситуації не можна однозначно сказати, хто винен, так як встановленний дорожній знак не показує, як проїзджати перехрестя, це до речі дуже поширено в нашому місті, – пише місцеве видання. Можливо, якщо б знак був правильно встановлений, цього ДТП взагалі не було б.

8XqK-vy90cE

IUAL-FpDsWk

TUhyY4TA8sw




коментарів: 6
  1. Про знаки-все правильно 100%.Хай місцева влада і поліція тепер відповідає і відшкодовує збитки.А до водія легковушки питання-яка дозволена швидкість в місті і як на швидкості 60км\год.можна таке вичворити? Пора братись поліції за роботу-дуже багато *шумахерів* розвелось.

    • І що таке цікаво міг вичворити водій легковика рухаючись по головній дорозі? Тут цікавить питання з якою швидкістю водій була проїжджав перехрестя перед яким знак дай дорогу і байдуже в яку сторону він повернутий, трикутник, нічого іншого ніж попередження що попереду головна дорога означати не може!

  2. Ви олександре “експерт” методом передбачення встановили швидкість легковика.водій буса однозначно винен.

    • Руслане,я не *експерт*,але як водій з 35-річним стажем,в тому числі 20 років по Європі і Європейськими водійським посвідченням(Не купленим) і просто людина,яка знає як працюють страхові компанії можу сказати вам одне-винуватців 3(три)-обидва водії і місцева влада з поліцією.Як скрутять в нас-не знаю,але думаю-як,завжди!Вина водія легковика одна-перевищення швидкості,але це ще потрібно довести і однозначно це не є причиною аваршї.Причина аварії-порушення правил проїзду перехрестя водієм буса,але що до цього призвело-стан дорожнього знаку(місце і правила встановлення)про що він і сказав,судячи з написаного.Але все це буде вирішувати суд(думаю),або домовляться.Самому цікаво-прогуляюсь,подивлюсь на місці.А якщо Вам потрібно результати трасологічної єкспертизи-звертайтесь до поліції-це вони повинні робити.По фото тяжко судити,але перевернутись на 60-и дозволених в місті-треба бути добрим шумахером.Питання в іншому,чому в місті з малою інтенсивністю руху стільки ДТП? Ну не *жаліється* неадекватів!Але через них і нормальні люди страждають.Це загальні думки і не стосуються цьго випадку.

  3. При 60 км год перекинутись на прямій дорозі талант треба мати, навіть при “дотиковому” ударі
    жалко обох водіїв

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа