<

ДП «Волиньвугілля» відсвяткувало свій 20-річний ювілей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:55 | 5.09.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

4-го вересня ДП «Волиньвугілля» відсвяткувало свій 20-річний ювілей. З цієї нагоди міський голова Віктор Сапожніков привітав усіх вугільників, пригадав історію створення об’єднання. Згадуючи кожного з тих, хто був причетний до створення ДП «Волиньвугілля».

Сапожніков вручив подяки за багаторічну сімлінну працю та відповідальне ставлення до роботи першому технічному директору, економісту та генеральному директору ДП «Волиньвугілля» – повідомляє сайт Нововолинськ.ком.юа

«Історія «Волиньвугілля» починалася із зустрічей, розмов, наказів, а згодом і реалізації проекту. Але сьогодні багато речей більше від нас не залежать. Усе, що ми можемо зробити, –  це працювати, добувати вугілля, реалізовувати його і плекати надію, що шахта №10 таки запрацює. Я вважаю, що фундамент всьому – це Нововолинськ та його шахтарі, а також традиції. З ювілеєм вас, хай щастить, Божої благодаті!» – сказав мер Нововолинська.

Під час урочистостей також виголосив вітальне слово колишній генеральний директор ДП «Волиньвугілля» Леонід Гочачко, який в свою чергу привітав колег зі святом, пригадав усі знакові моменти, причетних до заснування «Волинсьвугілля», а також зазначив, що вугільна промисловість вимагає наполегливої важкої праці, у якій ніколи легко не було.

Економіст ДП “Волиньвугілля” Зінаїда Буткевич зазначила, що за чималий проміжок часу в історії підприємства сталося багато важливих подій та курйозних ситуацій.

«20 років– це доволі великий відрізок часу. Та команда, яка прийшла і зробила неможливе, є прикладом для присутніх сьогодні, що є робота та є надія,» – наголосила вона.

З нагоди 20-річчя створення виробничого об’єднання «Волиньвугілля» нагрудними знаками «Шахтарської Гвардії Волині» та «Свята великомучениця Варвара» відзначено достойних працівників підприємства.

А також під час заходу винуватці та гості свята мали можливість переглянути на екрані зафільмовані знакові моменти з життя вугільного підприємства та поринути у спогади.

Нагадаємо, що з 3-го вересня гірники підприємства «Волиньвугілля» шахти №9 «Нововолинська» відмовилися приступати до роботи, вимагаючи виплатити заробітну плату за липень та серпень.




коментарів: 2
  1. Ювілей походу останній. Гура з Юрківом забивають останній цвях у вугільну промисловість Волині…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок