<

ДП «Волиньвугілля» та Нововолинська шахта №1 – серед підприємств, які найбільше боргують виплату зарплати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:01 | 18.06.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
44
/ Коментарі відсутні

Серед підприємств, які найбільше боргують виплату зарплати працівникам в області – ДП «Волиньвугілля» та Нововолинська шахта №1.

Про це йшлося під час прес-конференції щодо результатів роботи органів ДВС у Волинській області та впровадження законодавчих ініціатив Міністерства юстиції України щодо стягнення заборгованості по заробітній платі та аліментах сьогодні, 15 червня, – повідомляють Волинські новини.

За ініціативою Мінюсту створили виконавчі групи щодо стягнення коштів заборгованості з виплати заробітної плати. Такі групи працюють в мобільному режимі. Як поінформував виконувач обов’язків начальника Управління Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області Сергій Гураль, за станом на сьогодні на виконанні перебуває виконавчих документів на суму 2,568 мільйона гривень, а за останній період стягнули 800 тисяч гривень заборгованості. Є певні підприємства-великі боржники, наприклад, ДП «Волиньвугілля», Нововолинська шахта №1, щодо яких є певні напрацювання.

До регіонального штабу з ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати включені усі керівники відділів ДВС, періодично відбуваються засідання штабу, де ухвалюють рішення щодо проблемних ситуацій. Наради з залученням керівників підприємств-боржників відбуваються в облдержадміністрації, де у них відбирають пояснення щодо погашення і ліквідації заборгованості.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер