<

ДП “Волиньвугілля” компенсує головному юристу Порплиці оренду авто, яке є його власністю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:32 | 30.05.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
23
/ коментарів 40

Віктор Порплиця, начальник юридичного відділу ДП “Волиньвугілля”, заключив договір про оренду власного автомобіля з держпідприємством.

Досить часто на приватних підприємствах директори здають особисті легкові авто в операційну оренду підприємству для службових роз’їздів. Документи на бензин, поточний ремонт та обcлуговування у такому випадку надходять від постачальників на ім’я фірми. Усі витрати на утримання та експлуатацію авто згідно з угодою бере на себе підприємство.

Журналісти “БУГу” переконалися, що і на держпідприємствах така ситуація не є нонсенсом. Приміром, на ДП “Волиньвугілля” головний юрист Віктор Порплиця їздить на орендованому автомобілі, який є спільною власністю його та дружини.

13330321_1578411259122907_458109028_n
13318967_1578411262456240_1398517387_n

Цікаво, чи начальник юрвідділу оформлює авансові звіти про витрачання особистих коштів, які потім йому компенсуються, і чи можуть інші працівники скористатися автівкою. Підприємство хронічно збиткове, проте це не заважає виплачувати компенсації працівнику за “роз’їздний характер роботи”.

Зауважимо, що перелік компенсацій (по максимуму чи по мінімуму) залежить від домовленості сторін договору оренди.

Додатково у документах зазначається, що розхід авто на 100 кілометрів становить 10,6 літрів пального.

З документів видно, що факт оренди Порплицею свого ж авто погоджено не з усіма уповноваженими працівниками ДП “Волиньвугілля”.

13329906_1028132647267946_1901842494_n




коментарів: 40
  1. Життя по новому, все за кошти шахтарів! 18тис.грн. – це все ж таки зарплата 3ох робіткиків шахти!Тепер зрозуміло, чому собі вартість вугілля на ДП- зросла майже у тричі

    • Я уважно прочитав документ – 18 тисяч за рік, а 1.5 тисячі у місяць! Борсук з Танчєвим 50 млн ВКРАЛИ, то мовчок. НАПЕВНО ВЖЕ ВІДКУПИЛИСЯ!!!

      • Уважний ти наш, а вартість пального в рік (10,6 л/100 км), поміняне масло, запчастини. Який нахаба!!! Нехай ще обнагліє і найме водія! Порахуйте колеги і задумайтесь, чому всіма способами хоче втриматися крісла…

          • В “юриста” так званого ще й є прислуга Макарчук, якого теж потрібно утримувати !!!!!! КОРУПЦІОНЕР!!!

  2. Ось тобі і борці з корупцією та щирі чиновники, які спереживалися за шахтарів Волині, а саме шахти Бужанська. Це сором і ганьба, а Вам повірили?

  3. І що???? Де кримінал? Зробіть перевірку і аналіз використання палива на шахтах, де і без договорів, використання пального йде шалене, коли під кожну дупу є власний автомобіль, який заправляють коштами підприємств, який возить кожну ” солідну” персону по особистих справах невідь куди, а дорожні листи, для списання палива пишуть “липові”. Не робіть з мухи слона, не відволікйте людей від спрвньої біди – шахрайства і безвідповідальності раніше висвітленних персон..!!!!!!!!..

    • Ще рота хочеться відкривати! Це тільки оренда, а ще скільки обдираєте шахтарів. На розході пального і тут нажухав. Бере де тільки може. Що Бодя, захисник ти наш, тільки не роби вигляд, що ти не знав! Як людям в очі дивитися будеш?

      • Порплиця, Богдана в черговий раз проконсультує, що говорити, і як в очі дивитися !!!!

  4. Шановна Cocacola, а можливо пане ПОРПЛИЦЯ ????!!!!!! Шось Ви дуже розхвилювалися !!! Шахти, які Вас годують, Вами ж настільки “обгаджені”, що напевне вже ніколи не омиються від цього бруду !!!!!

  5. Якщо Тетяна Адамівна Вронська не заперечую значить можна їздити. Тільки треба було ще того хера з Луганська до себе підтягнути і взяти його Мітсубісі Паджеро в оренду – тільки не Порплиці а іншим працівникам щоб могли на Київ до Міністра зїздити по потребах

      • Ну да, крута машина Daewoo, Порплиця прям мажор. Беремо део та їдемо до малого Борсука. Спитаємо звідки він ДЖИПА взяв! Ось це вже цікавіше буде. Напевно за ті 50 мільйонів купив що батя вкрав.

  6. Пане Cocacola—>>Порплиця !!!!!!! Досить ШАХТИ закривати і людей роботи лишати!!!!! Ви своєю брехнею працівників налаштовуєте одне проти одного !!! Вам не соромно додому іти і сімї в очі дивитися !!!!

  7. І не розумію чому люди замість того щоб виконувати конкретно свою роботу, роблять ці щурячі махінації з орендою авто?

    • Сам признався що у нього ще й мерседес є! Круто ! 2 круті машини у такому юному віці. Напевно Борсук “кров”ю і потом” їх заробив!!! А чи багато з нас заробляючи чесною працею може дозволити собі хоча б одну з них ???

  8. Нам всім кинули кістку – документ, який підписаний керівними особами ДП, не прихований, нічого не вкрадено, все прозоро і відкрито, щоб ми лобами билися, поки злодії справжні будуть крісла ділити, невже ми з нами такі дурні? І шахти не мною обгаджені, а шахраями обкрадені, знецінена ними шахтарська праця, самі мільйони крали, а шахтарям процентами заробітну плату тицяли, а ми цьому раділи. Давайте тверезо дивитись на речі – керівник повинен бути людиною не із секонд-хенду.

  9. Шановний сайт Буг всі скріншоти коментарів, які ви не виставили будуть оприлюднені в соціальних мережах. Дякую за увагу!

  10. Пане Порплиця – Cocacola !!! Ви б краще в шахту спустились і з роботягами- шахтарями важкий хліб шахтарської праці “вкусили” тоді б можливо Ви б не посміли так нахабно їх лишати заробленої потом копійки, Вашим пустословством!!!!!

    • Шановна(ий), PEPSI!! Дайте хоч одне підтвердження факту закриття шахт з вини людини, яку Ви обговорюєте. І тоді будемо обговорювати ” пустословство”.

  11. Не провокуйте, як Ви це зазвичай робите, на даний час не вже не актуально!!! Ці Ваші дуже розумні слова вже “приїлися” !!!

    • Дуже шкода що освідчені люди зараз не в моді..))), і що розумне мислення – це провокація..), всього Вам доброго.

      • Пане Порплиця-Cocacola !!!! Не хвилюйтеся так, Ви завжди в моді !!!! Особливо в колишньому закритому 6-му відділі міліції, де Вас ледь здихалися!!!

  12. Коротше,як крали-так і далі крадуть.ніхто не хоче від корита відходити.позажералися.їм начхати на всіх-думають лише за себе.щоб вкрасти якнайбільше ,та нічого-все їм ще віддасться вдвіччі гірше,будуть вони потім лікті кусати,бо в житті за гроші і мільйони вкрадені не все купити можна___час покаже

    • Так час все покаже.І Бодьку Макарчука самі шахтарі скинуть у ствол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа