<

Дорожники у Нововолинську ігнорують правила безпеки і дорожнього руху

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:20 | 1.04.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 4

31-го березня близько 19-ї години жителі Нововолинська стали свідками, як працівники дорожньої служби засипали асфальт біля магазину “Дебют”, нехтуючи правилами безпеки.

Вантажна машина стала прямо на пішохідному переході, перешкоджаючи пішоходам. З іншої сторони дорожники припаркували каток. За технікою, яку залишили працівники, людям не було видно автомобілів, а водіям пішоходів. Останні змушені були переходити в неправильному місці дорогу.

На зауваження про “блокування” дороги працівники старалися виправдовуватися: “Так це ж не ми!”.

Нагадаємо, що журналісти інтернет-видання “БУГ” вже публікували матеріал, де зазначали, що дорожники не дотримуються елементарних правил при виконанні робіт. На ділянці дороги, де проводився ремонт, не було попереджувальних знаків про їх ведення. Біля пішохідного переходу стояв лише асфальтний каток, який мав привертати увагу водіїв та перешкоджати руху автомобілів.

«Що важливіше: порушення чи нормальна дорога? Не заважайте працювати. Машиною було перекрито – і достатньо. Все одно нічого не зрозумієте, не та освіта. Інші люди дбають, щоб у місті все було нормально…», – прокоментував ситуацію заступник мера Нововолинська Володимир Рожелюк.

Нововолинські чиновники, вочевидь, не знають, що ремонт доріг без огородження місць виконання робіт та попередження водіїв можна вважати порушенням технологіїВони забули, як виглядає робоча форма дорожника.

Нагадуємо! Інтернет-видання “БУГ” запрошує кожного читача до співпраці та пропонує небайдужим громадянам Прибужжя приєднатися до контролю ремонту доріг. Ми пропонуємо читачам виступити додатковою ланкою контролю та повідомляти про неналежне відношення до виконання ремонтних робіт з ліквідації ямковості.

Наразі маємо перші відгуки. На електронку “БУГу” надійшов лист з фотографіями відремонтованої дороги у Нововолинську на вулиці Миру, перехрестя вулиці Кобзаря.

Ця дорога ремонтувалася цього року!

Капітальний ремонт за сучасними технологіями

Фотографуйте та відправляйте нам інформацію з місця ремонту на електронну адресу: bugorgua@gmail.com

Звертайтеся за телефонами: (096) 285-45-34(096) 965-66-91.




коментарів: 4
  1. Порушення дорожниками правил дорожнього руху не викликає сумнівів. Це становить загрозу як для пішоходів, так і для водіїв транспортних засобів. Це, звичайно, суттєво. Але не менш важливим моментом в даній ситуації є якість самих дорожніх робіт. Тимчасові незручності, зумовлені ігноруванням ПДР дорожниками, переживемо. А от неякісний ремонт дороги проявить себе не пізніше наступної весни. Будемо знову їздити по вбитих дорогах і матюкати владу. Підряднику не вигідно проводити якісний ремонт. Краще робити абияк, але кожного року. Ми ж бачимо, що з року в рік латають ті самі ями у тих самих місцях. Давайте об’єднаємося і змусимо підрядника виконувати свої обов’язки так, як належить! Є позитивні приклади, зокрема і в наших сусідів у Володимирі-Волинському, де підрядника змусили перероблювати “халтуру”. Потрібні фахівці, які шурупають в цій темі.

  2. цілковито згідний ц ж наші кошти , скільки ми можемо терпіти таке ну зробіть будь-ласка раз но конкретно нормально . о Фреймут треба запросити .

  3. Норм.Захляпали ями знову ну і молодці ! Дерева по місту оьрізати цеж також щорічний заробіток чиновника! Слава Україні

  4. Норм.Захляпали ями знову ну і молодці ! Дерева по місту обрізати цеж також щорічний заробіток чиновника! Слава Україні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер