<

Дорожній колапс у Нововолинську: чи відповість за прорахунки Олександр Громик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 21.04.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
86
/ коментарі 4

Станом на 21-ше квітня у Нововолинську досі не залатали ями. Водії скаржаться на жахливі дороги та називають цю роботу саботуванням. У чому ж справа – розбирався БУГ.

Зазначимо, що у сусідньому Володимирі-Волинському ямковий ремонт провели ще тиждень-півтора тому, а в Нововолинську біля ділянок з ямами спостерігається транспортний колапс: їх об’їжджають, як можуть.

Зазвичай у квітні в минулі роки у місті вже проводили ямкові ремонти, проте цьогоріч чомусь забарилися. За коментарем, чому затягується ямковий ремонт, БУГ звернувся до заступника міського голови, який курує житлово-комунальну сферу, Олександра Громика.

Громик зазначив, що перш за все – затягнулася зима. Після визначення переліку вулиць, які потребують ремонту та підготовки документації, ВУКГ оголосило тендер. Зроблено це було в середині квітня. Прогнозовано роботи коштуватимуть мільйон гривень.

Держзакупівлі «Ямковий ремонт вулиць міста Нововолинська методом струменевого забивання вибоїн» на суму 240 тисяч гривень та «Дрібний поточний ремонт вулиць міста Нововолинська методом асфальтування» на суму 800 тисяч гривень були опубліковані на сайті Прозорро 9-го та 13-го квітня відповідно.

Нагадаємо, що 4-го квітня у Нововолинську залатали тимчасово холодним асфальтом ями на кількох вулицях.

Аукціони мають відбутися в кінці квітня. Відповідно, тільки після визначення переможця, у Нововолинську почнуть латати ями. Тобто до травня водіям доведеться почекати.

До слова, попередня влада працювала лише з одним підрядником – місцеве підприємство «МП Сантехмонтаж». Директор Анатолій Коптюк, друг ексмера Сапожнікова, ремонтував ями за свій рахунок «в кредит» і вже після оголошення результатів тендеру йому надходили кошти.

Ймовірно, нова влада вирішила не йти напрацьованим роками шляхом. Відкритим також лишається питання, який підрядник «зайде» в Нововолинськ, адже цього разу чекають завершення тендеру, щоб дійсно визначити переможця.




коментарів: 4
  1. Затягнули з тендером це погано але краще почекати ніж давати гроші за халтуру

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер