<

Дорога від Нововолинська до Львівської області: останній шар асфальту вкладено, лишилися розмітка, узбіччя та освітлення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:18 | 2.06.2020 / Іваничі, Нововолинськ / , , , /
Перегляди
32
/ коментарі 4

«Велике будівництво» відрізку траси Р-15 від Нововолинська до Львівської області в процесі. Станом на кінець травня вклали останній шар асфальту, облаштовують узбіччя. Уже в червні обіцяють нову розмітку, а до вересня – освітлення.

Як ведуться роботи на днях оглянув нардеп Ігор Гузь, який лобіював ремонт дороги та директор Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак.

Розмітку на капітально відремонтованому відрізку планують завершити до кінця червня.

“Залишається 8 зупинок, які треба поставити. Будемо працювати спільно з органами місцевого самоврядування. Оголошений тендер на освітлення двох кілометрів дороги – це майже всі населені пункти території”, – розповів Гузь.

Анатолій Посполітак відзначив, що повністю завершити роботи на відрізку планують до вересня.

“Травень місяць, а ми уже маємо 9,5 кілометрів асфальтобетонного покриття. В червні буде розмітка, облаштовані з’їзди. Ми оголосили тендер на освітлення, на понад 2 кілометра. Це 88 опор з LED-світильниками”, – розповів Посполітак.

Нагадаємо, раніше БУГ повідомляв, що вартість робіт, згідно з тендерною документацією, яка міститься на сайті електронних публічних закупівель Прозорро, становить 115 619 462 гривень. Підрядник – ТОВ “Автомагістраль-Південь”. Вартість ключає у себе цю ділянку траси довжиною 9,5 кілометрів, а також облаштування окремих ділянок дороги на кілометрах 42 – 80.

«Велике будівництво» на трасі Ковель-Жовква: як ремонтують дорогу від Нововолинська у напрямку Львова

У 2020-му році планують відремонтувати важливі дороги біля Володимира-Волинського та у місті




коментарів: 4
  1. Аж не віриться, що невдовзі в нас будуть нормальні дороги, а не “напрямки”, де можна в ямі колесо лишити. Гарно виглядає. Не просто діри латають, а роблять дороги. Просто супер. І проект не згорнули, і фінансування не урізали, незважаючи на карантин і кризу. Молодці! Справжнє ВЕЛИКЕ будівництво!

  2. Асфальтобетонне покриття…Яке БЕТОННЕ..???? Там всі бачили який перший шар вони уклалдали просто був асвальт..!!!.ніякого БЕТОНУ там не було ( такого як вкладали між Нововолинського і Володимир Вол. суха суміш.)
    Знову зекономили…а списали асфальтобетонне покриття…
    Побачимо на скільки років хватить..

    • Не видумуй ,вово.
      Там є гарантія на покриття, якщо розлізеться за рік ,подаш до суду.
      Буть на позитиві

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа