<

Дорога на вулиці Сковороди у Нововолинську – “жертва” Коптюка та взірець халатності місцевої влади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:13 | 4.07.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
25
/ коментарів 7

30-го червня у редакцію інтернет-видання “БУГ” звернувся депутат Нововолинської міської ради Василь Гура, який надав відеоматеріали, що свідчать про недбале виконання ремонту дороги на вулиці Сковороди у Нововолинську.

З відео видно, як працівники ремонтують дорогу прямо під час дощу. Проте у діях підрядника порушення технологічного процесу ніхто, крім жителів Нововолинська, не помічає.

Як стало відомо, роботи виконує скандальна фірма “Сантехмонтаж”, керівником якої зайнялася прокуратура. Про це ми повідомляли у публікації “Реконструкція теплотраси: Коптюк “нагрів” нововолинців на більш як 898 тисяч гривень?”.

Нагадаємо, що 30-го грудня 2016-го року року на проспекті Дружби у Нововолинську працівники “Сантехмонтажу” реконструювали тротуари, незважаючи на опади у вигляді снігу.

Директор підприємства Анатолій Коптюк продовжує латати дороги в негоду. Прогноз погоди не став застереженням для дорожників, які 30-го червня узялися класти асфальт просто в калюжі. До речі, про те, що в Україні слід у ці дні чекати штормового попередження, сповіщали практично всі загальнонаціональні ЗМІ.

Тим часом в міськраді повідомляють: у 2017 році заплановано виконати ямковий ремонт доріг на суму 1522,48 тисяч гривень (додаткове фінансування – 800 тис. грн)! Вже розпочаті роботи з поточного ремонту на вулицях В.Івасюка, Гірняцька та тротуару на вулиці Некрасова, а також ведеться ямковий ремонт на проспекті С.Бандери, вулицях Сірка, Хвильового, Нововолинській, Мічуріна. І поки на сайті міськради готують наступні новини про відновлення асфальтного покриття, вулиця Сковороди лишається взірцем халатності місцевої влади. Бо за комунальні вулиці та дороги в містах відповідають не лише ВУКГ та підрядники, а й керівники міста. Однак на разі лише один депутат міськради наважився проконтролювати ремонт.

Василь Гура уже написав звернення в прокуратуру, а також у головний офіс Держаудитслужби України та міському голові Нововолинська Віктору Сапожнікову.




коментарів: 7
  1. Видається мені, що на тій самій вулиці живе-проживає і горя не знає, такий собі давній заступник міського голови у вигляді сови, депутат міськради і наймит територіальної громади, у ранзі місцевої цяці і схоже, інвалід праці, колишній піонер а нині – пенсіонер, старий жук – Володимир Дмитрович Рожелюк.Якщо так, то це він той ремонт прокукав і профукав. Ви, В.Д., соромлюсь запитати, вже приватизували бокси на території “Міськсвітла” чи ще ні?

    • Шош Ви так пане Анатолю, когось піонерами обзиваєте, а коли Вам правду-матку в очі кажуть шо Ви були свідомим комсомольцем-ленінцем, то Ви починаєте кіпішувати. Пан Коптюк свою справу робить добре!

  2. ТРЕБА НАШИМ ДЕПУТАТАМ ТЕРМІНОВО ЗБИРАТИ ПОЗАЧЕРГОВУ СЕСІЮ МІСЬКОЇ РАДИ ПО КРИЧУЩІЙ ХАЛАТНІЙ РОБОТІ КОПТЮКА ТА БЕЗБОЖНОМУ ДЕРИБАНУ МІСЬКОГО БЮДЖЕТУ!!!
    П.С. Хто цю фішку вловить….буде мати девіденди від виборців…..чекаємо на перегони….купу звернень, промовисті виступи, радикальні заяви, купу викривальних матеріалів з фактами, документами та кошторисами, перекривання доріг, велилюдні мітинги під радою та в раді!!!
    П.С.С. А ще Коптюк вже всім розказує що асфальтний завод вже його, хоча ще аукціону не було, тому їздити нам вічно по розбитим-ху@во відремонтованим дорогам при “вічному” мерові….
    НОВОВОЛИНСЬК ПЕРЕЗУЙСЯ!!!

  3. Путін зі своїми деверсійними групами відпочиває, як в економічному та плані розвитку міста. Тут все зроблено до нього. Тепломережі, які б ще лежали і лежали ні кого не турбуючи, замінені на ГАВНО по всьому місту. Нас чекає другий Алчевськ. Питання: чим займається СБУ? Чи воно взагалі існує?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер