<

Не вистачає на четверту хімію: онкохворій Анастасії Трофимюк потрібна допомога

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:45 | 23.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1663
/ 1 коментар

На четвертий блок хіміотерапії для 10-річної Анастасії Трофимюк з Нововолинська, у якої діагностували гостру лейкемію, не вистачає ще 14 000$.

Родина далі перебуває в клініки Туреччини. Мама дівчинки розповіла про її стан. Говорить, що зараз дуже важкий період лікування – низькі аналізи спровокували низку складних наслідків хімії: висока температура, перші дві доби були жахливі приступи і 42, наступні дві трішки легше – 38-39.

«Настя втомилася нереально….

З такою температурою,яка була спочатку дітки впадають в кому, але ми і це витримали при повній свідомості, хоча біль у м’язах при 42 просто такого рівня,що я відчувала її навіть на собі, а Настя і це змогла,я дуже пишаюся, що моя дитина саме Настя це дар з небес, бо вона надзвичайно мужня і витривала.

Бактерію, яка спричиняє нам таку біль, врешті знайшли. Підібрали вірне лікування, вночі знову вливали тромбоцити та штучний імуноглобулін.

Лишилося мало часу до 4-ї хімії. А Насті не вистачає ще 14000$ на оплату лікування четвертого блоку, я розумію є, що всі виснажені в такий нелегкий час, але дуже Вас прошу допоможіть нам зібрати їх….

Ми збираємо самі ,тому що за збір благодійні організації хочуть великий % ,а до відомих блогерів просто не достукатися, не кажучи про владу. Усі кошти надсилають прості люди з великими ❤️Дякуємо Вам за все».

Картка Приватбанку 5168 7427 2959 9427 Трофимюк Юлія Михайлівна




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер