<

Домовились про співпрацю: мер Нововолинська зустрівся з духовенством міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:05 | 24.12.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
21
/ коментарі 2

23-го грудня, напередодні новорічно-різдвяних свят, міський голова Нововолинська Борис Карпус зустрівся із представниками всіх єпархій та конфесій міста. Зазвичай, така зустріч – традиційна, але, оскільки з новим мером вона – перша, то ще й обговорили подальшу співпрацю.

Насамперед, керівник міста попросив священнослужителів у Різдвяні дні дотримуватися в храмах карантинних вимог, бо ж на період свят можливе запровадження локдауну.

Мер подякував представникам релігійних громад за міжконфесійний мир та злагоду, а також висловив сподівання на плідну співпрацю та подальше порозуміння.

Також Борис Карпус привітав священнослужителів з прийдешніми святами, а також вручив їм вітальні листівки, у яких він поздоровляє усіх парафіян зі світлим Різдвом Христовим.

У свою чергу представники релігійних громад міста висловили свою підтримку новообраному міському голові й побажали Божого благословення та наснаги на добрі справи.

Окрім цього, священнослужителі вручили Борису Карпусу копію ікони Покрови козацької та ексклюзивне видання книги Нестора Літописця, яке він планує передати міському історичному музею.




коментарів: 2
  1. “коли держава поєднується із церквою – народжується інквізиція” (с) А. Камю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер