<

Долі сімей зниклих бійців. Програма «Гроші» приїхала у Нововолинськ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:49 | 26.12.2014 / Нововолинськ / , , , , /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Програма «Гроші» телеканалу «1+1»разом з волонтерами завітала на Волині до родин загиблих та зниклих безвісти. Бійців АТО. Лише на Волині таких сімей – кілька сотень.

Волонтер Костянтин Андріюк відвідав родини тих, хто втратив своїх годувальників, та розповів, що він там побачив – повідомляють Волинські Новини які розшукали відео від 1+1 )

З його слів, він там побачив бідність, злиденність та безвихідь, жінки бачать, що допомоги чекати нізвідки. А державі, зазначає він, вигідно, щоб бійці подовше вважалися зниклими безвісти, аби не надавати їм допомогу.

Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про родину майора ЗСУ Олексія Шепелюка, який вважається зниклим безвісти після трагедії під Іловайськом- уже чотири місяці. У нього залишилася дружина і п’ятеро дітей. Олексій вважається безвісти зниклим, а це, вочевидь, означає, що держава списуватиме таку сім’ю із зобов’язань перед нею.

2014-12-26_164147

Як ідеться і відеосюжеті, дружина Олексія, яка проживає з дітьми у службовій квартирі, навіть боїться що їх просто викинуть на вулицю.

З її слів, її чоловіка, офіцера з 20-річною вислугою, навіть не визнали учасником АТО. «Виходить, йому не можуть надати жодного статусу. Має бути або серед живих, або серед мертвих», – каже жінка.

Вона не втрачає надію, що її чоловік таки вижив, і готова разом з дітьми чекати його повернення стільки, скільки необхідно.

Деталі у відео :




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа