<

Суд зупинив дію рішення Нововолинської міськради про скандальну приватизацію підвалу депутатом Климовичем

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:47 | 23.06.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 6

15-го червня Нововолинський міський суд задовольнив заяву мешканців проспекту Перемоги 1 а про забезпечення адміністративного позову і постановив призупинити рішення Нововолинської міськради від 24-го лютого 2017-го року про приватизацію підвального приміщення “радикалом” Леонідом Климовичем.

Нагадаємо, що 19-го травня мешканці будинку 1 а на проспекті Перемоги у Нововолинську провели мітинг з вимогою призупинення дії рішення міської ради щодо приватизації частини підвального приміщення депутатом міськради Леонідом Климовичем. Вони вважають, що комунальна власність повинна належати громаді, а рішення приймалося без врахування прав та інтересів людей, які живуть в цьому будинку.

Під час пленарного засідання 24-го травня депутати Нововолинської міської ради голосували про затвердження експертної оцінки підвалу на проспекті Перемоги, 1 а. “За” рішення проголосували 17 депутатів, “проти” – 2, “утримались” – 8 і 2 не голосували.

На сесії до депутатів звернулася голова ОСББ Світлана Бузікова, висловивши прохання всіх жителів будинку – скасувати рішення про приватизацію.

“Все законно і правильно, тому якщо хтось каже вам, що це незаконно, то ви будь-яке рішення можете оскаржити в суді і ніхто вам цього не забороняє”, – відповів тоді міський голова Віктор Сапожніков.

Жителі звернулися у Нововолинський міський суд, який у результаті заборонив Нововолинській міській раді вчиняти будь-які дії щодо цього приміщення до набуття законної сили судових рішень.




коментарів: 6
  1. Що,Льоню, з’їв? Досить вже разом с Сапожніковим красти та волочити.
    Жителі будинку, молодці. У мене навіть не було сумнівів, що ви виграєте суд. Ще б того Сапожнікова притягнути до відповідальності за роздавання наліво та направо майна громади. Все не нажереться. Скільки тобі потрібно, Вітя?

  2. Судді Лизун респект. Молода, а Закону дотримується. Старим суддям у неї б повчитись.

  3. Тепер Льоня Климович і Саша Громик зможуть дружно поцілувати в дупу ВІктора Борисовича

  4. Респект адвокату В.Порплиці! (маю за честь бути знайомим із ним) Слава і шана безстрашним членам ОСББ “Добробут-1”! Повага судді Ю.Лизун за правду і дотримання законодавства України! Геть злодюг і гнид у місцевій владі Нововолинська!

    • Шановний, Анатолій, у вас вже є думки як обладнати це
      Приміщення? Чи можливо ви дотримуєтеся думки
      ” Сусіду ху…во мені хороше?”
      Чи можливо ви дійсно від цього отримуєте кайф!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок