<

«До зброї»: репер з Нововолинська спільно з виконавцями України випустили патріотичну пісню на підтримку ЗСУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 1.04.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1510
/ 1 коментар

Реп-виконавиць з Нововолинська спільно з 17-ма артистами з різних куточків держави об’єднались, щоб виконати пісню «До зброї» на підтримку Збройних сил України.

Як розповів нововолинець Денні Дельта журналістам інтернет-видання «БУГ», 18 реперів з різних регіонів та різних поколінь об’єдналися у спільному проєкті – творче об’єднання «Ватага».

Хлопці прагнули змотивувати населення та бійців, закликаючи до рішучого спротиву, демонструючи силу та єдність нації вільних людей.

“Це наш внесок у боротьбу з агресором на ще одному фронті – інформаційному, культурному. «До зброї» більше ніж трек. Сьогодні – це шлях українців до збереження свободи та майбутнього”, – зазначили реп-виконавці.

Увага, відео 18+! Міститься нецензурна лексика!

Нагадаємо, Денні Дельта – реп-виконавець з Нововолинська, займається творчістю вже багато років. Починав з виступів у місцевому Будинку культури та у Луцьку, де навчався, потім – на фестивалях Харкова, Києва, Львова.

До треку також долучилися артисти із різних регіонів України та українських діаспор світу (зокрема з Великобританії та Ірландії), а також із регіонів, які перебувають під постійними обстрілами, а до зйомок відео – військові із передової.

“Представляти мій рідний Нововолинськ в реалізації такої світлої ідеї – честь. Трагічні події війни показують, що українці сильніші за будь-якого ворога, що прийшов на нашу землю. Все це завдяки небаченій раніше згуртованості та шаленій мотивації”,- розповів Денні Дельта.

В підтримку релізу було знято відео, до якого долучилися усі бійці різних фронтів – ЗСУ, артисти, волонтери, громадські діячі, медики, артисти Христина Соловій, Бумбокс, Фагот з ТНМК, Kalush, Skofka, тощо. 

Над проєктом працювали 18 артистів: MC Pvnch, Tru Myself, Хлопець, Шершень, Хитрий Лис, Лірик, Zombo, Денні Дельта, Довгий Пес, Змій Львівський, Кобзар, Masta Malione, Неформат, Alexjazz, Keysee, C23.

“Нехай після перемоги цей потужний потік енергії, яка досягає свого піку саме в єдності, збережеться і перенаправиться d боротьбу проти загарбника”, – зазначив нововолинець.

Патріотичний реліз треку «До зброї» можна переслухати, підтримавши творчість наших земляків за посиланням.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця