<

До відповідальності хочуть притягнути поліцейських, які допустили погіршення криміногенної ситуації у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:02 | 22.11.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3
/ коментарі 4

Причиною погіршення криміногенної ситуації у Нововолинську є, у тому числі, й неналежне виконання своїх обов’язків працівниками поліції. Відтак прокуратура наполягатиме на притягненні їх до відповідальності, зініціювавши відповідні службові розслідування.

Про це під час спільного брифінгу керівників правоохоронних органів Волині розповів виконувач обов’язків прокурора області Ігор Цюприк, – повідомляє пресслужба прокуратури області.

Нагадаємо, 21-го листопада у Нововолинську затримали організовану злочинну групу, яка займалися контрабандою прекурсорів в особливо великих розмірах, незаконним придбанням, перевезенням з метою збуту, а також незаконним збутом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів в особливо великих розмірах.

Членам бандформування повідомлено про підозру у вчиненні цих кримінальних правопорушень, двом із них обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, прокуратура наполягає на взятті під варту й інших підозрюваних.

Окрім того, прокуратурою області встановлено факти неефективного розслідування працівниками Нововолинського відділу поліції кримінальних проваджень про вчинення в Нововолинську крадіжок, грабежів, вимагань та умисного пошкодження чужого майна шляхом підпалу, відтак за рішенням керівництва прокуратури підслідність цих проваджень визначено за Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції в області.

У результаті проведених правоохоронцями Волині комплексу гласних та негласних слідчих (розшукових) дій здобуто докази, на підставі яких 5 особам повідомлено про підозру у вчиненні таких злочинів (грабежі, спалення автомобілів, погрози і вимагання 5000 доларів США з громадянина та ін.) і трьом обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Вирішується питання про обрання такого запобіжного заходу іншим підозрюваним. Крім цього, перевіряється причетність ще 8 мешканців міста Нововолинська до вчинення таких злочинів.

Нагадаємо, 21-го листопада У Нововолинську затримали «смотрящого» злочинної групи Чечена та його спільника.




коментарів: 4
  1. Та ні ви що , яке допустили??це все само по собі сталось, ви купіть ще їм автомобілів новіших , чи зарплати підвищити, вони ж за розвиток нарковолинска!

    • Ага а ще премії і зп призначити “смотрящим” в місті (тож колєги поліцейських, ви шо?), он один тутешній коментатор з ніком “бріта” ауекав що він буде

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок