<

До уваги нововолинських учасників АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:23 | 26.10.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Відділ обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці управління праці та соціального захисту населення Нововолинського міськвиконкомінформує:

Постановою Кабінету Міністрів України № 200 від 31 березня 2015р. затверджено порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням.
Для одержання путівки учасникам бойових дій, які брали участь в антитерористичній операції, необхідно звернутися до Управління соціального захисту населення за місцем реєстрації та подати наступні документи:

-заяву;
-медичну довідку за формою № 070/о;
-копію посвідчення учасника бойових дій, або інваліда війни;
-документ, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

Станом на 22.09.2015 року на обліку для забезпечення санаторно-курортною путівкою перебуває 51 учасника бойових дій з числа учасників АТО та 2 інваліда війни з числа учасників АТО.

Згідно розподілу путівок для учасників АТО надійшло 44 путівки . Станом на 22.10.2015 року забезпечено путівками 17 чол., з них: 1 інваліда війни (АТО).

За додатковою інформацією звертатися в управління праці та соціального захисту населення за адресою:

б-р Шевченка, 7, каб. 319, тел. 31496.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер