<

До прибирання вулиць Нововолинська, під час ускладнених погодних умов, готові 12 одиниць техніки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 25.12.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Комунальники Нововолинська стверджують, що готові до ускладнених зимових погодних умов: на деяких вулицях зроблений ремонт, є техніка та пісок.

На цьому акцентували увагу у своїх виступах начальник відділу будівництва, комунального господарства та газифікації міськвиконкому Богдан Миронюк та директор виробничого управління комунального господарства Артем Жигалюк на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС 23-го грудня, – повідомляють на сайті міста.

Богдан Миронюк підкреслив, що значна  увага приділяється питанням, які забезпечують стабільне функціонування комунальних підприємств в умовах опалювального періоду.

Артем Жигалюк  розповів, що для належного утримання доріг  в осінньо–зимовий період виконано капітальний ремонт доріг на трьох вулицях міста  площею 6,40 тис. м.кв на суму 4056,9 тис. грн. та розпочато на вул. Макарова. Також виконано поточний ремонту доріг на тридцяти шести вулицях  міста площею 6,1 тис. м.кв на суму 2802,5 тис. грн. Ямковий ремонт проведено площею 3,3 тис. м.кв на суму 1617,3 тис. грн. Виконанні роботи з нанесення дорожньої розмітки по вулицях Нововолинська.

– Систематично проводились роботи з прибирання доріг, тротуарів та вивезення сміття, здійснюється технічний огляд та очищення мереж дощової каналізації, ремонт колодязів. Виконані роботи з грейдерування вулиць приватного сектора забудови на суму 65,9 тис. грн. Залишок піскосуміші з минулого року становить 1480,2 тонн.  До роботи в осінньо-зимовий період підготовлено 12 одиниць спеціалізованої техніки з 13 запланованих, – зазначив Артем Жигалюк.

Керівникам комунальних служб наголошено: з метою виникнення аварійних ситуацій суворо дотримуватись термінів проведення планово-попереджувальних оглядів та ремонтів обладнання і апаратури, повірки контрольно-вимірювальних приладів. Для більш оперативного реагування на надзвичайні ситуації та недопущення погіршення ситуації, що склалася в результаті неузгодженості дій, неухильно виконувати заходи, передбачені «Планом спільних дій з локалізації та ліквідації аварійних ситуацій у разі виникнення на системах водо, газо-, тепло та енергопостачання».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок