<

До Міжнародного дня чистих берегів рибоохоронці прибрали міське озеро Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:07 | 20.09.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
741
/ Коментарі відсутні

З 16-го до 18-го вересня Волинський рибоохоронний патруль в рамках всеукраїнської акції «Міжнародний день чистих берегів», прибирав берегову лінію міського озера у Нововолинську.

Як повідомляють у фейсбуці патруля, незважаючи на погіршення погодних умов прибирання прибережних смуг водойм відбулось у таких місцях:

  • 16-го вересня рибоохоронці долучилися до міської толоки з прибирання прибережної смуги р. Сапалаївка по вул. Ярощука у м. Луцьк.
  • 17-го вересня рибоохоронці прибирали прибережну зону р. Стохід, поблизу с. Воля Любешівська та прибережну зону озера Люб’язь, поблизу с. Люб’язь Камінь-Каширського району на території національного природного парку «Прип’ять-Стохід».
  • 17-го вересня рибоохоронці прибирали Нововолинське міське озеро Нововолинської міської територіальної громади та здійснили прибирання частини прибережної захисної смуги в районі села Низкиничі.
  • 17-го вересня державні інспектори рибоохорони спільно з громадськими інспекторами прибирали берег оз. Острівне, поблизу с. Любохини Старовижівської громади Ковельського району.5.
  • 18-го вересня рибпатрульні прибирали озера Охнище та Тросне, поблизу сіл Карасин та Замостя Прилісненської громади Камінь-Каширського району.

Спільними зусиллями було зібрано десятки мішків сміття: пластикових і скляних пляшок, поліетилену, целофану, недопалків, покришок тощо. Загалом вдалося привести до ладу 10 га берегових смуг, зібрано тонну сміття.

Нагадаємо: Зібрали понад 100 кг сміття: нововолинці долучилися до Всесвітнього дня прибирання




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок