<

До кінця року мають запрацювати «Карти нововолинця», – міський голова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:38 | 15.04.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
96
/ коментарів 7

15-го квітня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Члени виконкому розглянули понад 30 питань порядку денного.

Про це йдеться на офіційній сторінці міськради.

Найперше, заслухали інформацію директора КП «Нововолинськ водоканал» Володимира Озімчука. Він запропонував ряд заходів для покращення роботи підприємства та підвищення якості послуг. Зокрема, капітальний ремонт водопроводу на двох вулицях міста, технічна перевірка лічильників, придбання витратомірів, встановлення внутрішньобудинкових лічильників та інше.

Варто відзначити, що абонентський відділ КП «Нововолинськ водоканал» тепер працює з вівторка по суботу.

Також заслухали звіт керівника Нововолинського інклюзивно-реурсного центу за три роки роботи.

Рішенням виконавчого комітету оголошено конкурси на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. Зокрема, Нововолинськ-Гряди та Нововолинськ-Благодатне через Грибовицю.

Міський голова Борис Карпус дав доручення створити робочу групу, яка має розробити схему відшкодування за пільговий проїзд за валідаторами.

“Ми вже розпочали роботу в цьому напрямку. До кінця року мають запрацювати «Карти Нововолинця». За досвідом інших міст, така система дозволяє суттєво економити бюджетні кошти”, – відзначив Борис Карпус.

Затвердили інформаційні й технологічні картки адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП.




коментарів: 7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер