<

До Дня довкілля на озері у Нововолинську зібрали 25 мішків зі сміттям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 19.04.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
24
/ Коментарі відсутні

Щорічно у третю суботу квітня в Україні відзначається День навколишнього середовища, який покликаний спонукати людей до очищення планети. Відтак,17-го квітня рибпатруль провів ряд екологічних акцій на водних об’єктах Волинської області, зокрема й у Нововолинську.

Так відбулося прибирання берегової лінії Нововолинського озера, в межах м. Нововолинськ Волинської області. У прибиранні взяли участь інспектори рибоохоронного патруля, працівники Нововолинського відділення поліції та представники місцевого комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства», – повідомляє пресслужба Волинського рибоохоронного патруля.

Зазначають, що під час прибирання зібрано близько 25 мішків сміття: пластикових і скляних пляшок, поліетилену, целофану, недопалків, покришок тощо.

Того ж дня прибирали берегову лінії озера Пулемецьке Шацької ТГ. До акції, окрім волинських рибпатрульних, долучилися рибалки-любителі та місцеві жителі с. Залісся Шацької ТГ. Комунальне підприємство «Будинкоуправління» виділило автомобіль для вивезення сміття.

Також акцію з прибирання провели по березі озера Острівне, поблизу с. Любохини Дубечненської ТГ Волинської області. Спільними зусиллями рибпатрульних та небайдужих громадян з берега водосховища на сміттєзвалище було вивезено повний причіп сміття.

До слова, дана акція необмежена в часі. Працівники рибоохорони планують і надалі здійснювати подібні акції та запрошують громадян долучатися. Прибирання берегів завадить потраплянню сміття у воду, а це в свою чергу врятує мешканців водойм.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок