<

До Дня міста у Нововолинську відреставрують міський стадіон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:15 | 9.07.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
21
/ коментарів 5

У Нововолинську стартував капітальний ремонт на міському стадіоні. Зазначимо, що це єдине місце, де відбуваються не тільки спортивні змагання та тренування футбольної команди, але й масштабні концерти за участю зірок української естради.

Нагадуємо, що в 2015 році Цивільний Корпус “Азов” Нововолинська звертався до міської ради, аби та звернула увагу на аварійний стан стадіону “Шахтар”. Зі слів активістів, стадіон занепадає та руйнується просто на очах, а влада робить вигляд, що нічого не помічає.

8888
9090
77777

Але чомусь рік тому ніхто не зважав на зауваження “Азову”, напевно, як зазвичай, не було коштів для ремонту єдиного в місті спортивного стадіону.

IMG_8119

Інструктор спортивної споруди Віктор Глинюк прокоментував:

“Ремонт розпочався два тижні тому. Плануємо повністю відремонтувати всю стіну. Також відреставруємо стільці для глядачів та бігову доріжку. Намагатимемось встигнути завершити будівництво до Дня міста”.

На рахунок фінансування, Віктор Глинюк зазначив, що краще звернутися із цим питанням до директора який, на жаль, у відпустці, адже сам інструктор не обізнаний у цьому.

IMG_8090
IMG_8092
IMG_8096
IMG_8084
IMG_8102
IMG_8103

Стадіон вже давно потребує капітального ремонту. Зрозуміло, що іншого виходу немає, адже 24-го серпня Україна відзначатиме 25-ту річницю вільного існування. І влада якнайшвидше прискорює процес реставрації міського стадіону. Адже, це єдине місце у Нововолинську, де можна встановити професійну сцену та необхідне звукове та світлове обладнання для проведення масштабних заходів, таких як День незалежності та День міста.

IMG_8086
IMG_8091
IMG_8081
IMG_8111
IMG_8113
IMG_8121

Напевно, як би не важлива дата, то б нововолинці навряд чи змогли б дочекатися відремонтованого стадіону в найближчий час.




коментарів: 5
  1. Треба, товариші. Особливо із боку громадського туалету потрібно постаратися. Бо там будуть намети на День міста із пивом і горілкою – радикально оновлений інтер’єр сприятиме кількості випитого алкоголю, а отже і гарному настрою у пияків. І міський голова буде дуже втішений.

    • а тобі яка різниця не можеш пити не пий ніхто не заставляє!!!напевно вже своє відпив шо так пишеш!!!!

  2. Блін і знову трибуни залишаються без накриття, в дощ людям навіть ніде сховатися. Вимагаємо зробити навіс хоча б з однієї сторони центральної трибуни. Зробіть хоть щось по-людськи. Навіс потрібен обовязково.

  3. нарешті сапожнікову, сторонському і рожелюку прийшли гроші відсвяткувати день міста і поповнити бюджети своїх сімей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок