<

Для зручності сільських жителів відновили автобусний маршрут “Нововолинськ – Заставне”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:21 | 15.02.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
225
/ коментарі 4

Для зручності жителів сіл Заболотці, Заставне, Біличі та селищ Благодатне і Іванич відновили рух автобусу за напрямком «Нововолинськ – Заставне». Перевезення пасажирів за цим напрямком припинили  ще торік, у лютому. Жителі населених пунктів, котрі щодня їздили до Нововолинська на роботу чи навчання, залишилися  повністю без автобусного сполучення з містом.

За допомогою у вирішенні цієї проблеми люди звернулися до депутата Верховної Ради Ігоря Гузя, а також до місцевої влади та перевізника. На прохання громади депутат надіслав звернення до департаменту інфраструктури та туризму ОДА. У відповіді депутату повідомили, що з листопада 2016 року автосполучення за вищезазначеним напрямком вже працює.

Перевізник Юрій Подлевський підкреслив, що водії, котрі працюють – місцеві із села Заболотці, тому проблем із рейсом після відновлення транспортного сполучення, досі не було і маршрут буде здійснюватися упродовж п’яти років, адже це відповідає умовам тендера на перевезення пасажирів. «Якби Ігор Гузь не доклав зусиль до цієї справи, то, переконаний, цього, маршруту просто не було б», – підкреслив він. Також додав, що «наразі автобус має ще незмінену рекламну вивіску “Нововолинськ-Заболотці”, адже раніше рейс був тільки до цього села, а зараз вже до Заставного».

Голова сільради Заболотців Павліна Філіпчук у телефонному режимі розповіла, що наразі місцевим жителям зручно доїжджати до Нововолинська на роботу і вертатися назад у села. «У вихідні дні ще й є додатковий рейс саме для тих, які їдуть скупитися на ринок. Їм не треба чекати вечірнього маршруту», – сказала вона.

На території цих сіл проживає до 2,5 тисяч людей, тому як і кожному з нас, транспортне сполучення, є важливим.  А графік руху автобусів такий: у будні дні: з с. Заставне: 7:20 год. 14:45 год.;  з м. Нововолинськ: – 14:00 год., 17:40 год. У вихідні дні: з с. Заставне: –  7:20, 10:25, 13:45; з м. Нововолинськ:  – 9:35, 12:45, 15:10.




коментарів: 4
  1. пан Ігор, справжній молодий політик – PR працює як слід, навіть, якщо не зовсім його руки жар загрібали, головне реальний позитивний результат для людей і ++++ (ки) до передвиборчої карми :D

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер