<

Для учнів Нововолинського центру професійно-технічної освіти організували цікаву екскурсію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:56 | 25.05.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

У рамках діяльності Центру кар’єри та реалізації профорієнтаційного квесту «Зроби себе сам або Твій шлях до успіху» ІІI етапу «Перший крок до роботи» відбулася професіографічна екскурсія на Бош Авто Сервіс «ФОРМУЛА» для учнів Державного навчального закладу «Нововолинський центр професійно-технічної освіти».

Мета: ознайомлення зі специфікою роботи підприємства, інформувати про актуальні вакансії,   спілкування з професіоналами своєї справи, – пише сайт міської ради.

Керівник Бош Авто Сервіс «ФОРМУЛА», Богдан Миколайович Бадзюнь розповів, що ідея про приєднання до мережі BoschService виникла під час подорожі по Німеччині. Якість послуг та високий рівень професіоналізму спеціалістів СТО BoschService вразили настільки, що бажання організувати аналогічний сервіс для Нововолинська виникло само собою.

СТО «Формула» працює у м. Нововолинську з 2000 року, керуючись принципом “робити якість доступною”. Сьогодні силами професійних технічних спеціалістів станція обслуговує близько 300 постійних клієнтів. Перелік послуг включає: ремонт АКПП, КПП, діагностикуходовоїзаміна масла, антифризу, технічне обслуговування та ремонт легкового і вантажного транспорту, комп’ютерна діагностика і т. д. Швидко розвиваючись, удосконалює роботу та розширює асортимент послуг та запчастин.

Для працівників Бош Авто Сервіс «ФОРМУЛА» оснащені зручна кухня, душеві кабіни, проводиться ремонт приміщення для проведення навчань та тренінгів для фахівців з ремонту автотранспорту нашого міста.

На БАС «ФОРМУЛА» щорічно організовують проходження виробничої практики. Під час заходу було попередньо домовлено з керівником підприємства про проходження у вересні 2018 року виробничої практики чотирьох учнів ДНЗ «Нововолинський ЦПТО».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер