<

Для проведення молодіжного обміну у Нововолинській громаді оголосили тендер на закупівлю та доставку офісного і медіа обладнання, електро-, будматеріалів та комплексного проведення заходу

17:53 | 27.05.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
19
/ Коментарі відсутні

Громадська організація «Волинський Інститут Права» в рамках проєкту, який здійснюється Міністерством молоді та спорту України, Всеукраїнським молодіжним центром, Центр “Ейдос” у рамках проєктів ПРООН в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії, оголошує три тендери для проведення п’ятиденного молодіжного обміну в Нововолинській громаді.

Тендер для закупівлі та доставки офісного та медіа обладнання, оргтехніки та меблів

Перелік необхідних товарів та обладнання: 

​​- Презентаційна стійка Walfix для телевізора – 1 шт.
– Шафа для документів ШД-1 (600x350x1800) Дуб Сонома – 6 шт.
– Стелаж Halmar Narvik Reg-2 (600х320х1480) Дуб сонома – 4 шт.
– Ролети віконні в асортименті – 7 шт.
– Кухня Грейд МС Ідея КРАФТ 1.4 метри – 1 шт.
– WiFi-камера відеоспостереження TP-Link Tapo C200 дротова – 2 шт.
– Мікрохвильова піч BEKO 20л, мех. керув., 700Вт, чорного кольору – 1 шт.
– Розкладний стіл LOFT ONE Office+ (1000х500мм) – 4шт.

Вимоги до учасників тендеру та закупівлі:

  1. Обладнання та оргтехніка повинні відповідати якісним характеристикам.
  2. Поставка здійснюється за адресою Покупця, а саме: Волинська обл., м. Нововолинськ, пр. Дружби 17.
  3.  Транспортні послуги з поставки та усі інші витрати, що пов’язані з процесом доставки обладнання та оргтехніки на адресу поставки, входять у їх ціну.
  4. Завантаження здійснюється постачальником та входить в ціну обладнання та оргтехніки.
  5. Постачальник несе всі ризики втрати або ушкодження товарів, а також усі витрати по відношенню до товарів, до моменту його постачання в узгоджений пункт призначення та підписання Покупцем відповідної видаткової накладної.
  6. Упаковка (тара), у якій відвантажується обладнання та оргтехніка, має відповідати встановленим в Україні стандартам або технічним умовам і забезпечувати, за умови належного поводження з вантажем, їх схоронність під час транспортування та збереження.
  7. Вартість тари та упаковки входить в ціну.
  8. Постачальник гарантує, що обладнання та оргтехніка, які підлягають постачанню належить йому на правах власності, не є проданим, переданим іншим особам, не закладений, не заставлений, не перебуває під арештом, судових справ у відношенні вищевказаного обладнання та оргтехніки не порушено.
  9. Розрахунок безготівковий. Не працюємо з банками, які знаходяться під санкціями.

Тендер на закупівлю та доставку будівельних матеріалів, інструментів та електротоварів

Перелік будівельних, оздоблювальних, лакофарбувальних матеріалів, будівельних інструментів та електротоварів необхідних для закупівлі:

  •  Інструменти в асортименті та розхідні матеріали (кісточки – 20 шт, валіки – 15 шт, ванночки для фарби – 10 шт, Шпателі – 10 шт, рукавички будівельні – 60 шт., сміттєві пакети 160л – 5 упк. )
  • Фарба акрилова водоемульсійна Sniezka Standart Fasad мат білий 10л – 5шт.
  • Ґрунтовка глибокопроникна Ceresit CT 17 10 л – 2 шт.
  • Барвник Dufa 750  мл в асортименті – 15 шт.
  • Пігмент Sniezka 100 мл в асортименті – 60 шт.
  • Електрообладнання (розетка подвійна NILSON – 4шт., світильник світлодіодний ЛЕД Альфа LP-40Вт – 5шт, вимикачі чорні NILSON – 2 шт, подовжувачі з USB – 5шт., світильник лофт підвісний на 3 плафона)
  • Лінолеум Signal Franz 25 м2 + плінтус 45м.
  • Смітник вуличний 50 л (типу «Десна» чи аналог) – 4 шт.
  • Зелені насадження в асортименті – 10 шт.
  • Комплект для фарбування по дереву (Кісточки – 10шт, фарба – 10л., рукавички – 10 шт., розчинник – 2л.)
  • Аерозольна фарба Montana BLACK 400мл (в асортименті) – 100 шт.

Вимоги до учасників тендеру та закупівлі:

  1. Будівельні матеріали, інструменти та електротовари повинні відповідати якісним характеристикам.
  2. Поставка здійснюється за адресою Покупця, а саме: Волинська обл., м. Нововолинськ, пр. Дружби 17.
  3.  Транспортні послуги з поставки та усі інші витрати, що пов’язані з процесом доставки будівельних матеріалів, інструментів та електротоварів повинні відповідати якісним характеристикам на адресу поставки, входять у їх ціну.
  4. Завантаження здійснюється постачальником та входить в ціну будівельних матеріалів, інструментів та електротоварів
  5. Постачальник несе всі ризики втрати або ушкодження будівельних матеріалів, інструментів та електротоварів, а також усі витрати по відношенню до них, до моменту їх постачання в узгоджений пункт призначення та підписання Покупцем відповідної видаткової накладної.
  6. Упаковка (тара), у якій відвантажується будівельні матеріали, інструменти та електротовари, мають відповідати встановленим в Україні стандартам або технічним умовам і забезпечувати, за умови належного поводження з вантажем, їх схоронність під час транспортування та збереження.
  7. Вартість тари та упаковки входить в ціну.
  8. Постачальник гарантує, що будівельні матеріали, інструменти та електротовари, які підлягають постачанню належить йому на правах власності, не є проданим, переданим іншим особам, не закладений, не заставлений, не перебуває під арештом, судових справ у відношенні вищевказаного обладнання та оргтехніки не порушено.
  9. Розрахунок безготівковий. Не працюємо з банками, які знаходяться під санкціями.

Тендер на організацію комплексного забезпечення проведення п’ятиденного молодіжного обміну у Нововолинській громаді

Термін надання послуги: 12-16 червня 2023 року.

Послуга має передбачати: організацію 3х разового харчування та кава-перерви, проживання, логістику (компенсація проїзду до міста проведення, забезпечення доїзду до місця проведення в разі необхідності) та страхування для 30 учасників молодіжного обміну. Просимо Вас подати комерційну пропозицію для забезпечення учасників заходу наступними позиціями:

1. Забезпечення харчування: 10 кавових перерв, 5 обідів та 4 вечері з розрахунку 30 осіб (кількість учасників може коригуватись):

  • Кава-брейк 11.15-11.45 год. 12-16 червня 2023р. (кава/чай на вибір, вода, печиво/цукерки/інші солодощі тощо, фрукти,  канапки в асортименті на кожну особу);
  • Обідня перерва 13.00 – 14.00 год. 12-16 червня 2023р. (комплексний обід); 
  • Кава-брейк 16.00-16.30 год. 12-16 червня 2023р. (кава/чай на вибір, вода, печиво/цукерки/інші солодощі тощо, фрукти,  канапки в асортименті на кожну особу);
  • Вечеря 12-15 червня 2023р. 18.30 – 19.30 год.

2. Організація проживання на 5 діб для 30 учасників: 15 номерів категорії «Стандарт», 2-місні номери з окремими ліжками, сніданок включений. Можливість раннього поселення учасників та пізнього виселення учасників (в залежності від часу прибуття та виїзду учасників). Обов’язковим є цілодобовий доступ до укриття на випадок повітряної тривоги на території готелю чи в приміщенні, що знаходиться в пішій доступності.

3. Компенсація проїзду: забезпечення компенсації вартості квитків для 30-ти учасників зустрічі до м. Нововолинськ та з м. Нововолинськ. Компенсація вартості надається для квитків на потяг (плацкарт, купе, Інтерсіті 2 клас) або автобус / маршрутку за умови надання будь-якого ідентифікаційного документу від учасників, оформлення відомості з підписами учасників та копії проїзних квитків в обидві сторони.

4. Страхування: забезпечення страхування 30-ти учасників обміну з відповідним кошторисом з підтверджуючими документами (страхові поліси для кожного із учасників та документ про сплату страхових полісів).

5. Надання відповідних первинних документів, вище перелічених послуг, що включені до організації заходу, включаючи кошторис з усіма статтями витрат по проведенню заходів.

6. Умова оплати наданих послуг – післяплата після підписання акту наданих послуг.

Вимоги до кандидатів:

  1. юридична особа (фізична особа підприємець, ТОВ чи інша форма) належним чином зареєстрована відповідно до чинного законодавства ;
  2. наявність КВЕД: 82.30 «Організування конгресів і торговельних виставок»
  3. не менше 1 року релевантного досвіду роботи, підтвердженого в комерційній пропозиції;
  4. досвід організації заходів в громадському секторі буде перевагою;
  5. високі організаційні здібності;
  6. хороші комунікативні навички, пунктуальність, порядність та відповідальність.

Для участі у тендері необхідно надати:

  1. Реєстраційні документи організації чи фізичної особи-підприємця, на яку буде здійснюватися оплата послуг (свідоцтво/виписка про державну реєстрацію, та свідоцтво платників ЄП/витяг з реєстру платників ЄП).
  2. Лист зацікавленості з описом наданих додатків.
  3. Контакти (адреса, телефон, електронна пошта).
  4. Цінову пропозицію.
  5. Меню харчування
  6. Надання рекомендаційних листів буде перевагою

Терміни надання пропозиції: до 04 червня 2023 року включно. 

Пропозиції з комплектом документів потрібно надсилати з темою листа «Закупівля офісного і медіа обладнання та оргтехніки» на e-mail: bogdanakravchyk@gmail.com.

В разі додаткових запитань контактна особа – Медина Павло, 0633918912.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер