<

Для молоді Нововолинська провели тренінг «Активні громадяни» від Британської Ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:09 | 22.02.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Тренінг програми Британської Ради з міжкультурного діалогу та соціального розвитку “Активні громадяни” відбувся у Нововолинську за підтримки МРЦ “Нові Крила”.

Проект “Активні громадяни” – програма Британської Ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку. Проект стартував в 2009-му році та реалізується більше ніж у 40 країнах Близького Сходу, Північної Африки, Європи, Південної та Східної Азії.

Навчання проводило три тренери Захар, Катя та Tori на протязі двох днів. Учасники отримали навички, потрібні активному громадянину, і тепер мають можливість здобути фінансування на власний соціальний проект, який допоможе у вирішенні певних проблем громади міста Нововолинськ.

“Це абсолютно новий досвід проводити базові тренінги у малих містах та громадах, і цікаво що людей ініціативних та активних достатньо, проте можливості у них малі. Щодо Нововолинська то звісно такі програми тут надпотрібні, адже проблеми тіж, що в усій України – закритість влади, відсутність потужного молодіжного руху, проблеми міського просту.. та якщо є з ким починати роботу – для мене це вже половина успіху. Ціннісної молоді дуже мало і хочеться щоб наш тренінг дав початок роботи активістів у місті Нововолисньк. Я в це вірю і щось мені підказує що скоро ми вже будемо реалізовувати проекти для місцевої громади разом із нашими випусниками.”, – розповів фасилітатор Захар Ткачук 

“Задоволений активністю учасників. Програма дає поштовх працювати у сфері громадськості, розробляються соціальні проекти. Наша команда, у яку входить ініціативна та талановита молодь, також працює над власним проектом. Вірю, що програма допоможе нам почати змінювати місто на краще “, – зазначив учасник та керівник МРЦ “Нові крила” Медина Павло.

“Взагалі, як мені сказали за цей тренінг, то я навіть і не могла зрозуміти що саме там буде і що чекати. Але як я прийшла, то навіть не шкодувала. Все було просто прекрасно! Всі були дуже дружні, активні і веселі. Все виявилось дуже цікавим. Цей тренінг я ніколи не забуду!”, – розповіла одна із учасниць Ліза Степюк.

“Загалом тренінгів по програмі Active Citizens – British Council був для нас корисний , я так думаю. Сподобалося саме викладання програми нашими фасилітаторами Захаром,Каті та Tori. Пояснювали все доступно та весело . Маю надію що всі ці знання , що нам дали ми їх використаємо на благо активності нашого міста”, – додала учасниця навчання Наталія Гавара.

“19-20 лютого я відвідала чудовий тренінг ”Активні громадяни” , який мене замотивував вдосконалюватись та працювати над собою! Шикарні фасилітатори Захар , Торі і Катя наділили нас новими знаннями про проектний менеджмент! За цих два дні я знайшла нових друзів, які надалі будуть моїми колегами у створенні проектів ! Вдячна фасилітаторам та організаторам цієї програми вцілому за розповсюдження цікавої , та реально важливої інформації, а також за дану можливість молоді розвиватися у різних сферах діяльності!

Раджу молоді не стояти на місці , а рахутись вперед! Внас є дуже багато можливостей, про які більшість не знають!
Мрійте! Дійте! І все у вас вийде!”, – розповіла Любов Франчук.

NICK4314
NICK4327
NICK4331
NICK4332
NICK4349
NICK4351
NICK4354
NICK4360
NICK4362
NICK4363
NICK4367
NICK4376
NICK4378

 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер