<

DJ Валік з Бумбокса завітав на майстер-клас у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:11 | 9.09.2021 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1378
/ Коментарі відсутні

8-го вересня у приміщенні ГО «Пряник для друга» у Нововолинську було гамірно та весело. Тут провели майстер-клас з миловаріння, а також зустрілися і поспілкувалися за чаєм з діджеєм гурту «Бумбокс» Валентином Матіюком.

Як розповіла керівниця громадської організації Любов Вавдічик, Валентин приїхав до родини у Нововолинськ, адже звідси сам родом. Дізнавшись про це, запросили на посиденьки.

За словами самого Валентина, на заході подібного формату він опинився вперше, взяв із собою і своїх діток. Сподобалося те, розповідає, що тут немає обмежень і панує творча атмосфера.

Пригадав те, як “крутив” дискотеку у Нововолинську, розповів про 15-ий мікрорайон і смачні імбирні пряники від пані Любов.

“Круто, що є такі люди як Люба, які намагаються направити людей. Не заставити робити всіх мило і пряники, а принаймні дати спробувати це і, можливо, це комусь таки сподобається… Дуже люблю людей, які не триндять, а роблять, вона давно цим займається”, – сказав Валентин.

Більше у відео:

Зазначимо, що проєкт “Пряник для Друга” реалізовується в рамках конкурсу соціальних ідей у Нововолинській громаді за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Нововолинською міською радою, Європейським Союзом та Британським консульством в Україні в партнерстві з Молодіжною платформою та Молодіжним центром “Нові крила”.

Фотопідбірка з заходу:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер