<

Dj’s Battle: українські діджеї прокачали Нововолинськ на День Незалежності

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:12 | 26.08.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
32
/ коментарі 3

Dj’s Battle за участю діджеїв з різних міст України пройшов вперше у Нововолинську 24-го серпня на День Незалежності.

У битві взяли участь п’ять діджеїв: Dj MalTech (Богдан Кравець), м.Вінниця, Dj Mio (Вадим Риньков), м. Ковель. , Dj Soundpill (Роман Оленіч), м. Сарни Рівненська область, Dj CREK (Андрій Жигалюк), м. Нововолинськ, Dj RED (Едуард Білоног), м. Володимир-Волинський.

Ідея провести в Нововолинську батл діджеїв з’явилася в директора міського Палацу культури. Марія Олійчук, як молодий керівник, хотіла організувати щось особливе для молоді.

З атмосфери, яка панувала з вечора до опівночі на Майдані Незалежності в Нововолинську, видно, що затія вийшла вдалою. Діджеї прокачали і дітей, і дорослих, усі танцювали та розважалися.

Хедлайнерами та журі І-го Відкритого конкурсу ді-джеїв “DJ`S BATTLE – 2019” став професійний дует титанів клубної індустрії BUY ONE GET ONE FREE з Києва DJ Jalsomino та DJ ML.-Key. Вони займають топові позиції в українських хіт-парадах: 10-DANCE і Тор-40 на Кісс ФМ.

Фото – Нововолинськ.com.ua

Як розповіла Марія Олійчук, запозичила ідею закордоном, там традиційно проводять подібні конкурси. Організувати було не просто, адже окрім того, що потрібно зібрати діджеїв, ще й необхідна спеціальна апаратура.

“Колега зі Львова допоміг з апаратурою, щоб була одна стаціонарна для виступу усіх учасників батлу, це важливо для об’єктивної гри. Діджеїв допомогли шукати також друзі і наш нововолинський діджей Андрій Жигалюк. Хочемо задати старт і зробити конкурс щорічним. Після заходу навіть писали діджеї, які не змогли приїхати цього року, з проханням запросити їх наступного разу”, – розповіла організатор конкурсу.

У битві переміг Dj CREK з Нововолинська. За оцінкою журі, він був найкращим за усіма критеріями.

Також відзначили Dj Soundpill з міста Сарни. Він отримав нагороду – можливість презентувати свою музику в ефірі Кісс ФМ.

На завершення конкурсу присутні мали змогу відірватися під музику хедлайнерів та суддів, дуету BY ONE GET ONE FREE. 

Як розважалися нововолинці на День Незалежності – у відео та світлинах:




коментарів: 3
  1. Акустичні колонки треба було взагалі під сцену заховати…. Поставили нижче людей.. передні люди хай глохнуть, а всі наступні за ними хай нічого не чують…. Такого НЕ професіоналізму від Палацу Культури ще не було!!!…

  2. Колонки на вуличні заходи завжди так стоять! Під сцену заховати не вийде, тому що там металева конструкція на якій стоїть сцена. А чому пишете анонімно? Якщо ви такий хороший фахівець і знаєте, як вірно розмістити Колонки,то запрошую вас показати! Анонімно писати герої і професіонали всі, а ось прийти і продемонструвати, то ні!!! І звук був хорошим!!!

  3. Еххх…. “Під сцену сховати” – це був сарказм який ви звісно не зрозуміли…
    А раз так, то і в подальших дискусіях сенсу нема!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер