<

Діяльність молодіжного центру у Нововолинську: волонтери розповіли про проєкти, які вдалось організувати протягом місяця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:18 | 6.12.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
174
/ Коментарі відсутні

У Нововолинську декілька років функціонує молодіжний центр «Нові крила», тут активні мешканці міста мають змогу безплатно відвідувати цікаві тренінги, розвивати навички, вивчати англійську мову та з користю проводити вільний від навчання та роботи час.

Керівник молодіжного центру Павло Медина розповів про діяльність та виконану роботу протягом місяця. Для охочих було проведено навчання з домедичної допомоги. Десятки молодих людей пройшли курси, щоб мати в арсеналі знання, які врятують життя.

Волонтери «Нові крила» додали, що наймолодшому учаснику тренінгу було 5 років. Приєднувались також цілі сімʼї, наприклад мама, тато та їх 11-річний син. Крім теорії була ж і практика на сучасному професійному обладнанні на якому навчалися всі учасники.

Також в приміщенні молодіжного центру закінчили встановлювати меблі в дитячій бібліотеці, згодом проводитимуться все більше заходів для малечі.

Крім меблів, зʼявилися дошки, екран для проєктора та інше. Молодіжний центр також підтримав матеріально заклади освіти й культури зокрема їхні укриття.

Павло Медина зазначає, що молодь може скористатись приміщенням для своєї онлайн-роботи або навчання, адже у коворкінгу стало більше місць.

Проєкт «Безпечні простори для освіти та дозвілля дітей та молоді» реалізується Молодіжний центр «Нові крила» в межах програми «Тримай», що здійснюється громадською організацією YouthUp та Unicef Ukraine Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в межах програми «Спільно».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок