<

Дівчина з Нововолинська у США стала учасницею міжнародного конкурсу Mrs. Globe

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:16 | 15.04.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
18
/ коментарів 9

Дівчина з Нововолинська Яна Власюк, яка більше двох років проживає у США, стала переможницею штату в рамках найпрестижнішого конкурсу світу серед дівчат після 25-ти років та заміжніх Mrs. Globe (Місіс Земна куля).

Нововолинська красуня отримала титут Місіс Пенсильванія і в червні змагатиметься за “Місіс США”, щоб представити країну в фіналі конкурсу Mrs. Globe.

Яна розповідає, що заявку подала випадково і навіть не розраховувала, що зможе взяти участь.

“В інтернеті натрапила на сайт, а мені відразу вискочила заявка і я вирішила “заради приколу” написати. Навіть не думала і не розраховувала ні на що, але через кілька днів, вже й забувши все це, мені подзвонили і запропонували піти на конкурс”, – ділиться своїми враженнями дівчина.

Вона також розповідає, що конкурс проходив без телекамер, так як локальні конкурси не транслюють зазвичай. Було близько 15-ти учасниць. У програмі були і дефіле в вечірніх сукнях, і в купальниках, та інші випробування.

Отримавши перемогу у своєму штаті Пенсильванія, Яна в червні буде змагатися за титут Місіс США, який буде проходити в Каліфорнії. Якщо їй вдасться його отримати, то представлятиме Америку на фінальному етапі Місіс Земна куля в Китаї, де будуть учасниці з інших країн.

“Після виграшу почалась підготовка, покупка вбрання на конкурс, замовлення мейкапу, зачіски, проведення благодійності. Щопонеділка організатори проводять конференц-дзвінки, де ми обговорюємо питання і новини, а щосереди у нас проводиться вебінар social-media classes. У цьому конкурсі нам дають фонд- WiN foundation (woman in need foundation) і кожна учасниця повинна провести fundraiser, де збиратиме гроші на цей фонд (це обов’язкова умова)”, – розповідає Яна.

Конкурс Mrs. Globe є міжнародною презентацією краси, що проводиться щороку, участь в якому можуть взяти жінки у віці старше 25 років або які одружені, або є батьками. Це найбільший і найпрестижніший конкурс для одружених жінок у світі. Учасники конкурсу беруть участь у благодійній роботі, кошти виділяються для благодійної організації Woman in Need у більш ніж 70 країнах світу, які беруть участь у конкурсі.

Яні 26 років і вона проживає в США 2.5 роки. Працює там в одній із компаній. Вона постійно займається благодійністю та випробовує себе в різних сферах. Щороку дівчина навідує рідних у Нововолинську.

“Я не ставлю ціль виграшу, та навіть будь-яка участь відкриває нові горизонти та можливості. Це для мене найважливіше”, – додає Яна.

Ми бажаємо нововолинській красуні перемоги і чекатимемо її на батьківщині, як мінімум, ще з одним титулом.




коментарів: 9
  1. Яна дуже красива, і фігура і обличчя!!! А ще дуже проста і вихована!!! Молодець!!

  2. На конкурсі у Канаді в Торонто також приймак участь дівчина Нововолинська…. от які у нас красуні….

  3. тут попахує “афьорою” …де хоть би одне відео,хоча би одне фото ,яке б підтвердило участь в хоть якомусь конкурсі краси(не говорю вже про ПЕРЕМОГУ) на території сша…деееее чому я десь біля години штормив гуглл…..і нічого крім заповненої АНКЕТИ не знайшов(https://www.mrsglobe.com/mrs-pennsylvania)……..де “Українка перемогла у конкурсі краси в американському штаті….” це заголовки всіх головних укр.ЗМІ…,але чому за океаном про ПЕРЕМОГУ “нашої красуні” нічого не знають??????….хтось може мені це пояснити

  4. підскажіть де можна подивитися як проходив сам конкурс “місіс пенсильванія”де перемогла Яна,бо не можу знайти

    • В статті пише, що це був закритий конкурс. Транслювати будуть місіс США , де будуть учасниці зі всіх штатів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер