<

Діти з Нововолинської громади відпочиватимуть в оздоровчому таборі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 13.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
581
/ Коментарі відсутні

З 10-го по 30-те жовтня дев’ять дітей з Нововолинської громади вперше відпочиватимуть у дитячому таборі відпочинку, оздоровлення і патріотичного виховання дітей та молоді в Карпатах «Соколята», під час ІІІ оздоровчої зміни.

Про це повідомили в управлінні соціального захисту населення, передають на сайті міської ради Нововолинська.

Як зазначають, оздоровлення здійснюється за державні кошти. Табір розташований за адресою: Львівська область, Самбірський район, м. Хирів, вул. Б.Хмельницького, 7А/2.

Забезпечено підбір дітей з числа пільгових категорій:

  • 8 дітей з багатодітних сімей;
  • 1 дитина з малозабезпеченої сім’ї.

Для дітей під час відпочинку буде організовано ряд тематичних заходів, зокрема мистецькі конкурси, вікторини, спортивні змагання, літературні читання.

“До уваги батьків, або законних представників дітей, охочих оздоровитися в дитячих закладах “Соколята” , ДПУ “МДЦ Артек”, та ДП УДЦ “Молода гвардія”, що для отримання послуг з оздоровлення та відпочинку дітей, потрібно звернутися до управління соціального захисту населення за адресою :

бульвар Шевченка 7, каб. 319, тел. 31496 із заявами та відповідними документами (копія свідоцтва про народження дитини та копія документа, що підтверджує належність дитини до пільгової категорії)”, – йдеться в повідомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа