<

Деталі захоплення Нововолинського олійно-жирового комбінату

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:44 | 21.10.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
26
/ 1 коментар

Вікторія Бубела, адміністратор олійно-жирового комбінату, розповіла про захоплення Нововолинського заводу.

Нагадаємо, що  офіційна причина захоплення підприємства – майно, що перебувало під заставою, забрали у попереднього керівника через неспроможність виплатити борг банку ПУМБ. Журналісти “БУГу” піднімали питання конфлікту між керівництвом олійно-жирового заводу та банку в публікаціях Нововолинський олійно-жировий завод забрали у власника, та Активісти “відбивають” Нововолинський олійно-жировий завод.




один коментар
  1. Дивлюсь і слухаю цю версію.За звичай необізнана особа в реаліях діяльності цього комбінату може вжахнувши і ненароком і сльозу видавити.
    Але є деякі моменти,де неможливо промовчати.Вернемось в 2010рік(трохи історії із моєї роботи охоронцем на даному підприємстві.).
    —12 червня 2010року під час нічного чергування, “несподівано” виникає пожежа на складі готової продукції.Спільно зі своєю напарницею вдалося ліквідувати пожежу.Місцем займання стала трансформаторна будка,котра невідомо з яких причин працювала на “жучках”,на шляху до складу було встелено паперовими коробками.Мною про цей випадок згідно інструкції було складено відповідний рапорт і занесено в книгу прийому і здачі чергувань.Скільки мені прийшлося перетерпіти нарікань з боку начальника охорони Рицая Я.В.котрий при мовчазній згоді прямо в кабінеті Бубели В.В.грозився мене вигнати з роботи.за те що я написав правдивий рапорт.Думаєте.що Бубела В.В. хоть дякую сказала за гасіння продукції?
    —-в ніч на 16 червня 2010року знову на моєму чергуванні троє невідомих розбивши вікно на другому поверсі зі сторони вулиці Нововолинської,вдерлись до приміщення адмінспоруди комбінату.пройшлися по коридору до дверей кабінету бухгалтера Пони Катерини,вибили двері і зайшли туди,але були помічені лабарантом Косинською… тим же шляхом втекли.Мною була викликана міліція ,але з величезним запізненням все таки приїхали,де в короткій формі ми були опитані під протокол,зняті відбитки пальців і відбитки злому дверей,а згодом через пару днів отримую письмове повідомлення за підписом мусора Трофимова,що за вказаним фактом відмовлено в порушенні кримінальної справи. ….*БО З БУХГАЛТЕРІЇ НЕ БУЛО НІЧОГО ВКРАДЕНО***
    Звертаюсь до прокурора Сліпчука відповідно. Отримую феноменальну відписку,де вказано,що я взагалі там на комбінаті не працював…
    Мусора нововолинські особисто сказали Бубелі В.В. щоб вона мене вигнала з роботи щоб не мати проблем….що нею і було 26.червня 2010року брутально!!!без пояснень!!! зроблено.
    Чого плачешся дщерь сіонська?Розтяжки показуєш? Ти б краще згадай куди 30тон олії поділи в 2010році.і звідки після цього у Рицая появився новий автомобіль “Хюндай”.До речі до сьогоднішнього дня Бубела так і не виплатила мені зарплатню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок