<

Спортсмени та любителі долучились до велопробігу в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:42 | 20.05.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарів 13

Велопробіг, який відбувся 20-го травня в Нововолинську, зібрав чимало небайдужих до активного способу життя громадян.

Його учасники проїхали колоною від Майдану Незалежності. Насолодитися велопрогулянкою центром міста змогли усі бажаючі – спортсмени та любителі, дорослі та діти. Працівники поліції забезпечили безпеку дорожнього руху.

Організатором велопробігу є Фонд Ігоря Гузя “Прибужжя”. Мета заходу – пропаганда здорового способу життя через спорт. В профілактичній акції взяли участь велосипедисти різної вікової категорії.

У ході проведення велопробігу учасники також намагались привернути увагу водіїв та пішоходів до необхідності толерантного поводження на дорозі.




коментарів: 13
  1. Велопробігом це назвати було дуже важко! Велосипедистів зібралося дуже мало, щей в процесі їх поменшало, оскільки поліцейський автомобіль рухався зашвидко, діти не встигали! Таке враження що поліцейськи хотіли чим по скорше покінчити з цим!

    • На жаль, це не лише проблема міста, де набагато цікавіше провести час з алкоголем, як задіятись до чогось спортивного.Хоча поліція таки справді мала би їхати повільніше((((
      Я до кінця не доїхав((

  2. Згідна!!Стільки разів брали участь.але цього разу-це жах(((Організації не було зовсім.Розчарована…

  3. Таке враження, що це був не велопробіг а справжня погоня за поліцейським автомобілем! Організації та реклами нуль! Зарікався не брати участі в політичних велопробігах, після сьогодні 100% не буду! Жах та позор…

  4. Від імені організаторів приносимо вибачення за недопрацювання.
    Помилки будуть враховані та зроблено всі висновки.
    Відкриті до діалогу.
    Шукайте нас в ФБ https://bg-bg.facebook.com/NovoVelo/

  5. Склалося враження що організатор хотіла бистріше щоб забіг закінчився!!! Нехай візьме участь і сама всі свої помилки побачить !

  6. Дуже хотів до вас всіх приєднатись (з дорослих багато знайомих – Маша з сином, Олег з друзями), але робочі обставини не дали вирватись на двоколісному коні… На майбутнє, особисто від мене побажання – велопробіг організувати в неділю та/або в пізнішу годину. Цьогоріч планував приїхати з сином (5 років), але з коментарів розумію, що навіть старші діти не втримали темп, заданий поліціянтами…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця