<

Державний Нотаріус у Нововолинську спростувала інформацію щодо відсутності на роботі протягом декількох днів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:03 | 1.09.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
28
/ коментарі 2

Завідувач Нововолинської державної нотаріальної контори Олена Бобак спростувала інформацію від 25-го серпня, щодо відсутності на роботі протягом декількох днів, яку повідомив депутат Грядівської сільської ради Василь Квасневський.

Олена Бобак стверджує, що у зазначений час перебувала на роботі і виконувала свої функціональні обов’язки, що підтверджується записами в Реєстрі для реєстрації нотаріальних дій. Також, вона пояснила, що з 2012 року в Нововолинській державній нотаріальній конторі з трьох працівників лишився тільки один.

Нововолинському нотаріусу одній працювати важко, на даний час Олена Бобак виконує роботу за п’ятьох людей: трьох у Нововолинську, а також виконує обов’язки за нотаріуса у Іваничах та в селищі Благодатне. Через таку зайнятість, люди часто скаржились на роботу нотаріуса, просили дати ще одного працівника у Нововолинськ, приїжджав начальник з Луцька і сказав: “Немає державного – йдіть до приватного”.

Інтернет-видання “БУГ” спробує розібратись з даною ситуацією яка склалась.




коментарів: 2
  1. Дякую за прояснення ситуації.
    А нотаріусу зважаючи на зайнятість, потрібно поставити себе в чіткі часові рамки, щоб клієнтам було зручно.

  2. Дивно,як можна працювати за п*ятьох?Як Сторонський? Так він тільки за трьох працює.Згідно з розкладом-з перервою на обід,ще й п*ятниця короткий день. Потрібно відвикати ходити по магазинах в робочий час.І це стосується і приватних і не тільки нотаріусів.І не потрібно нотаріусу ставити себе в якісь рамки-є трудовий розпорядок,який потрібно виконувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця