<

Всеукраїнська декада зайнятості у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:12 | 22.12.2014 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ 1 коментар

З 9 по 19 грудня 2014 року з нагоди 24-ої річниці з дня утворення державної служби зайнятості пройшла Всеукраїнська декада зайнятості «Державна служба зайнятості – з людьми і для людей».

За ці дні Нововолинський міський центр зайнятості відвідали та взяли участь у заходах майже 1,5 тисячі осіб з числа незайнятого населення, роботодавців та соціальних партнерів.

18 грудня пройшов день відкритих дверей центру зайнятості за участю заступника міського голови Едуарда Савіка, соціальних партнерів, роботодавців та шукачів роботи. Заступник міського голови презентував основні напрямки соціально-економічного розвитку міста у 2015 році та напрацювання міської влади щодо пошуку можливостей залучення в місто інвестицій та створення нових робочих місць, зокрема, щодо створення Нововолинського екотехнопарку.

Директор центру Ігор Кантор зазначив, що державна служба зайнятості сьогодні демонструє здатність до своєчасного реагування на виклики ринку праці, вона є складовою ланкою між шукачами роботи та роботодавцями, владою та сторонами соціального діалогу, помічником у вирішенні питань зайнятості.

За 2014 рік укомплектовано майже 2 тисячі вакансій, знайшли роботу понад 2 тисячі громадян, пройшли професійне навчання майже 400 безробітних, 82 особи відкрили власний бізнес, за працевлаштування 31 безробітного на нові робочі місця роботодавцям компенсується єдиний соціальний внесок, 258 громадян залучені до робіт тимчасового характеру.




один коментар
  1. Люди, невже немає що робити у Нововолинську місцевій владі? Місто на грані колапсу і соціального вибуху через безробіття, СНІД, злочинність, наркоманію, корупцію, кумівство, сватівство, свояцтво, “відкати”, бездіяльність правоохоронних органів і чорт його знає іще із чим! А у нововолинський міський голова витрачає гроші платників податків на якісь роковини зі дня створення контрольованого місцевою владою Центру зайнятості у виділеному і закритому (ліквідованому) депутатами і тим-таки ж чоловіком, комунальному дитсадку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер