<

Депутати обласної ради відвідали освітні заклади у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:53 | 21.05.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
46
/ Коментарі відсутні

21-го травня депутати Волинської обласної ради Андрій Бокоч, Валентин Кошельник, Ярослав Матвійчук та Юрій Сиротюк відвідали Нововолинські заклади освіти обласного підпорядкування.

До них також долучилася заступниця міського голови Вікторія Скриннік. З робочим візитом вони побували у чотирьох закладах та ознайомились із проблемними питаннями та матеріальним забезпеченням установ.

Зокрема, як пише сайт міста, у Нововолинському центрі професійно-технічної освіти директорка установи Валентина Приступа показала навчальні кабінети та майстерні, де студенти отримують практичні навички. Обговорювали проблемні питання закладу – необхідність ремонтувати дах, утеплювати фасад, оновлювати кабінети.

З директоркою Нововолинського наукового ліцею-інтернату Інною Хільковець обговорювали питання налагодження освітнього процесу та підготовку до завершення навчального року. Вели розмову про реформу освіти та готовність закладів середньої освіти Нововолинської міської територіальної громади до нового формату надання освітніх послуг.

Також обранці громади відвідали Нововолинський електромеханічний коледж, де переглянули презентацію про заклад, поспілкувалися з директором Олександром Танасієнком. А студенти продемонстрували розроблену 3D модель аудиторії та показали власноруч сконструйованих роботів. Під час екскурсії установою депутати дивилися навчальні кабінети та аудиторії. Директор закладу розповів про необхідність облаштування спортивного майданчика на території технікуму.

У Нововолинській спеціальній школі депутати поспілкувались із директоркою Тетяною Кантор та вивчали питання фінансування закладу. Адже школу, яка наразі перебуває у комунальній власності Волинської обласної ради, більше не хочуть утримувати за кошти області. Андрій Бокоч зазначив, що школа повинна працювати, тож питання фінансування будуть вирішувати. Також директорка розповіла про необхідність утеплити фасад школи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа