<

Депутати Нововолинської міськради визнали роботу місцевих правоохоронців недостатньою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:18 | 15.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1507
/ коментарі 3

Роботу поліцейських Нововолинська визнали недостатньою. Причиною стало функціонування в місті підпільних гральних закладів. А правоохоронці, мовляв, допустили їхню діяльність.

Про це йшлося 14-го липня під час чергової сесії Нововолинської міськради.

Член ГО «Самооборона Нововолинська» Оксана Шуменко подала клопотання «Про бездіяльність правоохоронних органів щодо функціонування гральних закладів та дотримання правопорядку охорони прав, свобод і законних інтересів мешканців громади».

За її словами, впродовж трьох останніх місяців у Нововолинську двічі виявляли гральні заклади, які діяли, незважаючи на заборону. А місцеві поліцейські чомусь дозволили їх діяльність і дізнались про це практично останніми.

Тому Оксана Шуменко закликала депутатів визнати роботу правоохоронців недостатньою.

Заступник начальника Нововолинського відділення поліції Олександр Ольшевський зазначив, що прорахунки в їх роботі дійсно є, однак, вони пов’язані з тим, що нема кому працювати. Адже штат правоохоронців міста – неукомплектований.

«Є прорахунки і не усі матеріали належним чином перевіряються. Не вистачає поліцейських. А ще затягують час експертизи, які можуть тривати пів року і навіть більше. Посад в нас стало менше, бо ми стали відділенням поліції №1. У Нововолинську на 20% неукомплектований особовий склад, зокрема слідчий підрозділ і кримінальна поліція», – пояснив Ольшевський.

Однак депутати все ж підтримали клопотання ГО «Самооборона Нововолинська» і визнали роботу поліцейських Нововолинська недостатньою.




коментарів: 3
  1. На одне добре: сесій міськради проводяться там, де повинні, а не в “пеналі” на ІІІ поверсі. І за те дякую.

    • Депутати міської ради, а свою роботу на скільки балів ви оцінили?? А ви запитали, чому на посаду слідчого і опера ніхто не хоче йти? Може майбутній міністр МВС наведе лад чи навпаки. А поки що,шановні, доукомплектуйте штат відділу поліції своїми молодими і перпективними активістами із “Самооборони Нововолинська” чи в них більш складна й відповідальна робота.

  2. Пан мэр такой смешной, такого важного серьёзного быка из себя делает :)
    Попроще, дядя, и криминогенная ситуация сразу наладится!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер