<

Депутати Нововолинської міськради тепер матимуть помічників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:36 | 24.02.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Нововолинські слуги народу на сесії 23-го лютого проголосували за проект рішення Про затвердження Положення про помічника-консультанта депутата Нововолинської міської ради сьомого скликання.

Закон “Про статус депутатів місцевих рад” передбачає затвердження кількісного складу помічників сесією міськради. До уваги депутатів було запропоновано 2 положення – у редакції Нагорного (“Наш Край”) запропоновано одного помічника-консультанта, а в іншому – Соловйова (“Об’єднання “Самопоміч”) – кількість помічників окреслювалась від одного до п’яти.

У депутатів виникла дискусія, за який проект найперше голосувати. Віктор Сапожніков зазначив: з попереднього розгляду виходить, що більшість підтримують той, де один помічник. Депутат Соловйов висловив думку про те, що оскільки його проект був винесений на розгляд першим, то і голосувати за нього слід би було спочатку. Його підтримав представник “Свободи” Вадим Киричук.

_DSC0550_tn

Однак голосування показало, що народні обранці надали перевагу проекту Нагорного.

Віктор Сапожніков звернувся до депутатів, що бажають брати помічника, з тим, щоб “ці люди потім посвідченням, яке я підпишу, не махали не в тих місцях, де не треба”.

Міський голова зазначив, що коли особа стане помічником депутата, то це не означає, що вона зможе прийти на сесію і “буде робити рейвах”, або приходити до керівників і, умовно кажучи, качати права.

А депутат Леонід Климович попросив народних обранців, щоб їхні консультанти не дуже зловживали у користуванні копіювально-розмножувальною та обчислювальною технікою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок