<

Депутати Нововолинської міської ради провели зустріч із перевізниками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 29.10.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 3

Відповідно до звернення депутата Нововолинської міської ради Олега Пристопчука щодо зниження вартості проїзду для школярів у міському транспорті 25 жовтня у приміщенні адмінбудинку організували зустріч депутатів Нововолинської міської ради та перевізників, котрі здійснюють перевезення по місту.

Про це пише нововолинськ.com.ua з посиланням на сайт міської ради.

У засіданні також взяли участь заступник міського голови Олександр Громик та начальник відділу транспорту і зв’язку Юрій Коцура.  

За словами Юрія Коцури, 7 лютого 2018 року Кабінет Міністрів України скасував пільгу – знижку 25 відсотків вартості проїзду дітям від 6 до 14 років у період з 1 жовтня по 15 травня. Однак, і дотепер ціна проїзду для школярів становить 3 гривні за наявності учнівського квитка.

На засіданні перевізники порушили питання проїзду у міському транспорті й інших категорій пільговиків, мовляв,  кошти за це їм ніхто не відшкодовує.

Депутат Олег Приступчук поцікавився , чи проводиться обстеження пасажиропотоків у громадському транспорті.Юрій Коцура повідомив, що відповідно до нормативних документів таке обстеження здійснюється раз у три роки. Наступне планується у 2019 році, до якого він запросив долучитися і депутатів міськради .

Перевізники запропонували відповідні розрахунки щодо підвищення вартості проїзду, яке вони мотивують збільшенням ціни на пальне, дороговартісними запчастинами тощо.

Депутат міськради Олег Приступчук порушуватиме питання транспортних перевезень на черговій сесії міської ради.




коментарів: 3
  1. Нехай спочатку ті недобитки, які спалити потрібно, приведуть в нормальний стан, а не кругом біля вікон росте грибок і пліснява, в такому транспорті можна ще заразу якусь дістати, ще зверніть увагу на бокові панелі, підлогу, і сидіння!!! Це ЖАХ,дітям їздити там небезпечно, як і дорослим!!!

  2. Це ви пасажири зробили салони автобусів такі жахливі і обдерті.Водій цього не робив.Щоб було чисто ,небрудніть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця