<

Депутата Нововолинської міської ради затримали на хабарі в 12000 гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:17 | 21.01.2019 / Нововолинськ /
Перегляди
8
/ коментарів 14

Директор Нововолинського навчально наукового інституту економіки та менеджменту Тернопільського національного університету, доктор економічних наук, професор, академік академії економічних наук України, депутат Нововолинської міської ради Роман Ч. затриманий за вимагання неправомірної вигоди в сумі 12 000 гривень від фізичної особи за безперешкодне встановлення та функціонування кавових автоматів у приміщенні вказаного навчального закладу.

Про це інформує видання Волинські Новини з посиланням на сайт Під прицілом.

Під час проведення слідчих дій по даному кримінальному провадженні, попередньо було задокументовано три факти вимагання та отримання Романом Ч. неправомірної вигоди в сумі 7 000 гривень.

21-го січня працівниками УЗЕ у Волинській області за процесуального керівництва прокуратури Волинської області, в ході проведення слідчих дій у приміщені Нововолинського навчально наукового інституту економіки та менеджменту Тернопільського національного університету у м. Нововолинськ у службовому кабінеті, під час отримання останньої частини неправомірної вигоди у сумі 5 000 гривень було затримано “на гарячому” директора Нововолинського навчально наукового інституту економіки та менеджменту Тернопільського національного університету Романа Ч.

Під час проведення огляду місця події було виявлено та вилучено предмет неправомірної вигоди у розмірі 5 000 гривень.

На даний час встановлюються обставини вчинення вказаного кримінального правопорушення, закріплення доказів протиправної діяльності та вирішується питання щодо затримання Романа Ч. в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Фото з фейсбук сторінки Управління захисту економіки у Волинській області.




коментарів: 14
  1. Людям без субсидiю, за таки грошi можна аж 3 мiсяцi сплачувати Гаврилюку за тепло!

  2. Роман – чесна порядна людина, як таке могло статись нерозумію. можливо ми всього ще не знаємо, тому рано тут щось коментувати. Але 12тисяч і кавові апарати – дурня якась. Якщо так і далі буде продовжуватись – то кожного з нас можна буде затримати.

    • Будете красти-всі там будете! Скоро і касовими аппаратами в магазинах займутся… Горілочкою, сигаретами…

  3. Роман – ЧЕСНА, ПОРЯДНА, ІНТЕЛІГЕНТНА людина. Скоріше за все це посередник між мером і “хабарем”. А мер своїх не кидає. Приміщення не належить університету, Це комунальна власність, і не Роману вирішувати установлення кавових автоматів.

    • Не обманюйте. Сапожніков якраз своїх ЗДАЄ.
      Хабарниця Зектер, “діловка” Хом”як і т д.

    • Роман… Як фамільярно,, чесна людина-якщо хоч трішки чесна-буде достатньо матеріалу для посадки того, для кого брав гроші. І не тільки…

  4. 12000 – мізер. Там, кажуть, крутяться скажені суми грошей. Які і за що? Я думаю, співробітники обласного Управління ЗЕ, копнуть глибше і розлогіше. Як вбачається, – щодо здачі іспитів, використання комунальних споруд і майна територіальної громади, інше й інше… В нашому Нововолинську, і у колишній школи № 6, є ще чим поживитись. І ви там, ВБ, фігурувати будете, я дуже надіюся. Та й старі ваші справи спливуть на поверхню.

  5. А це, все один ланцюжок…
    Чорному – квартиру Чоботу – доцента???
    І усім добре, а кишенькові громадяни-активісти, а таких у Нововолинську хочь греблю гати, МОВЧАТЬ!!! ніби води в рот по-набирали… Всім добре…
    Не всіх взяли панове поліцейські. На другому поверсі їх ще, як мінімум двоє…
    Скоро вибори, робіть висновки – чи потрібна і на далі у Нововолинську така мерзотна влада!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця