<

Депутат облради із Нововолинська не знав, що його викликала поліція

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:57 | 24.09.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 5

Депутат Волинської обласної ради Борис Бабійчук не отримував повістки від поліції.

Про це він розповів для ВАР 24-го вересня.

Нагадаємо, поліція викликала на допит у зв’язку з ситуацією навколо видобутку бурштину 5-ох депутатів Волинської обласної ради, при цьому порушуючи процесуальні норми.

Слідчий Маневицького відділу поліції ГУНП у Волинській області у зв’язку з порушенням кримінальної справи просить голову Волинської облради Ігоря Палицю забезпечити явку для участі у допиті 5-ох депутатів обласної ради.

У переліку є такі депутати: Юрій Ройко, Василь Столяр, Олександр Омельчук, Ігор Лех та Борис Бабійчук.

Водночас, поліція порушила норми Кримінально процесуального кодексу України. Так, частина 8 статті 135 КПК України визначає, що особа має отримати повістку про виклик або бути повідомленою про нього іншим шляхом не пізніше ніж за три дні до дня, коли вона зобов’язана прибути за викликом.

У коментарі ВАРу Борис Бабійчук повідомив, що про повістку від поліції чує вперше. Водночас він висловив готовність спілкуватися з правоохоронцями.




коментарів: 5
  1. Заодно прошу поліцію допитати депутата Б. Бабійчука, від Нововолинська, чому голова Нововолинської міської виборчої комісії Л. А. Синицина, від партії “Об’єднання “Самопоміч”, не оголошує замість вибулих депутатів міської ради Рожелюка і Сторонського (стали заступниками)нових? Чи причетний він до цього як голова міського осередку партії?

    • Точно не знаю, але мені здається, що вони так і не здали мандатів. Як один, так і другий. І продовжують залишатися депутатами. Понове А. Сторонський та В. Рожелюк! Підтвердіть чи спростуйте. Бо так і до судів недовго, якщо це правда.

  2. Цього депутата Бориса – знаю давно, навіть коли він не був депутатом… – ця людина дійсно за ЗАКОН і за Україну!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер