<

День захисту дітей у дитячо-юнацькому центрі “Відродження” селища Жовтневого

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:24 | 3.06.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Дитячо-юнацький центр «Відродження» у селищі Жовтневому діє уже понад 15 років. Більше двохсот дітей – випускники цього виховного закладу. І донині колишні вихованці вдячні своїм наставникам за підтримку й надійне плече в скрутну хвилину.

Нині центр відвідують 35 діток. Опікуються ними християни віри Євангельської подружжя Валентина та Володимир Вронські. На свято Трійці, що припало у Міжнародний День захисту дітей, у гості до дітлахів завітав міський голова Віктор Сапожніков. Керівники центру «Відродження» провели екскурсію закладом. Тут є ігрова кімната, кухня, де кухарі, що працюють у центрі з першого дня його існування, готують дітворі смачні обіди.  Є зали, де після школи педагоги виконують з  дітьми домашні завдання після занять у школі чи проводять гуртки: навчають плетінню з бісеру, музиці та шиттю, – повідомляє сайт Нововолинськ.

Щодня вихованці дитячо-юнацього центру відвідують біблійний урок. Тут педагоги намагаються навчити дітей любити і піклуватися про своїх близьких, опираючись на біблійне вчення. І звісно, беручи приклад зі своїх наставників.

 Діти, що відвідують центр «Відродження», демонстрували гостям свої таланти. У піснях та віршованих рядках  прославляли Всевишнього й просили миру для України. 

Чому приходять проводити своє дозвілля саме до християнського центру, діти знають напевно. Тут їм завжди раді допомагати. Окрім елементарних матеріальних речей – шкільного приладдя, одягу та харчування, вони отримують тут головне – теплі стосунки й увагу.

 У центрі працюють четверо педагогів, котрі допомагають дітям з домашніми завданнями та займаються загальним розвитком вихованців. Що привело цих людей сюди? Адже за свою роботу вони не отримують зарплатні. Усі відповідають – любов до дітей і усвідомлення, що роблять добру справу.

Міський голова Віктор Сапожніков подякував керівникам та працівникам дитячо-юнацького центру.

 Справа, якій віддаються прихожани церкви «Спасіння» – це  чималий внесок для суспільства, адже благодійники вказують дітям, котрі опинилися в складних життєвих ситуаціях чи непростих сімейних обставинах, на правильний шлях. Хтозна-якою могла би бути життєва дорога обділених любов»ю дітей, якби вчасно вони не отримали поради, доброго слова, не відчули підтримки чи простих, але таких важливих, теплих обіймів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа