<

День Соборності України: у ліцеї №9 Благодатного відбувся тематичний захід

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:25 | 21.01.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
359
/ Коментарі відсутні

21-го січня у стінах ліцею №9 у Благодатному провели тематичну годину «Соборність у наших серцях: від минулого до сьогодення». Організатор закладу у співпраці з Будинком Культури підготували квест, який допоміг зрозуміти, як добре діти знають рідну державу.

Дізнатись більше та зануритись у процес виникнення свята допоміг вчитель історії – Палій Тарас Володимирович.

Присутні учні були поділені на 2 команди, кожна з яких отримала маршрутний лист із зазначеними «зупинками». За правильно виконане завдання учасники накопичували бали, які фіксували на папері.

Всього гравці “здолали” шість зупинок: «Соборна», «Видатні українці», «Лексична», «Українська», «Цікава вікторина», «Пісенна», за допомогою яких змогли не лише розважитися, але й пізнати цікаві для себе факти.

«У навчальному процесі нашого закладу проходить виховна робота з учнями. Одним з її напрямків є навчально-патріотичне виховання. Ми проводимо заходи, які пов’язані з нашою державою, тобто День Гідності, День Соборності, День пам’яті Героїв Небесної Сотні, День пам’яті Героїв Крут. Я вважаю що їх варто проводити, адже таким чином учні збагачуються як історією, так і вихованням патріотизму», – зазначила організатор ліцею, Іщик Марина Володимирівна.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок