<

День Прапора у Нововолинську: відкриття велостоянки та велоквест між учнями ліцеїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:15 | 23.08.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2093
/ коментарів 6

23-го серпня в Нововолинську відбулось відкриття велопарковки біля ліцею №4 та провели велоквест між учнями ліцеїв «Символи, що нас єднають».

Нова велостоянка у центрі міста – своєрідна реклама для розвитку велоспорту. Це прекрасна можливість долучити жителів міста берегти своє фізичне здоров’я, піклуватись про фізичну форму та звернути увагу на стан екології.

Втілили проєкт завдяки конкурсу соціальних ідей у Нововолинській ТГ. Який фінансувався за підтримки Європейської Комісії та Британської Ради у співфінансуванні з міською владою.

Тож велоклуб Нововолинського ліцею №4 імені Тараса Шевченка «Гарячі колеса» отримав фінансування для облаштування велостоянки.

Взяти участь у конкурсі могли всі активні громадяни, які планували проєкт соціальної дії для розвитку своєї громади та бажали отримати фінансову підтримку на його реалізацію.

Велоквест для учнів Нововолинських ліцеїв розпочався з ознайомлення правил. Учасники змагань пройшли 9 завдань: з них 5 – практичного характеру та 4 завдання – теоретичного, а саме перевірка знань правил дорожнього руху для велосипедистів.

При виконанні практичних завдань не дозволялось торкатись ногами землі, переходити до наступного завдання, коли попередня команда не закінчила виконання та не зволікати, оскільки враховується загальний час велоквесту.

Судили змагання:

  • Інна Вихор – організатор велоклубу «Гарячі Колеса» та депутат міської ради;
  • Павло Медина – голова ГО «Молодіжний простір «Нові Крила»;
  • Надія Дячук – головний спеціаліст управління освіти;
  • В’ячеслав Спиридонов– депутат міської ради.

З нагоди відкриття велостоянки та свята Державного Прапору до учасників квесту завітав міський голова Борис Карпус:

«Хочу привітати активну громаду ліцею №4 з перемогою та реалізацією проєкту. У наступному році ми оголошуватимемо більше спортивних конкурсів, тому заохочую брати участь мешканців та учнів шкіл».

За результатами велоквесту:

  • I місце зайняла – команда ліцею №4 імені Тараса Шевченка;
  • II місце – команда ліцею №1;
  • III місце – команда ліцею №8.




коментарів: 6
  1. Це конкретна перемога міськвлади! За фінансувався Європейської Комісії та Британської Ради у співфінансуванні з міською владою зварганити витвір мистецтва – прикрасу міста – велостоянку на стадіоні на 5 веліків із 10 кутиків та 2 листів шиферу!!! А грошиків багато на це пішло? Чи як завжди на свято відкриття все списали?

  2. кляті вороги..все вам не до впроби…може вам Днепрогес побудувати, шоб ви заспокоїлись ?

      • кляті окупанти разом з нашими комуняками навмисно набудували стілько доріг, що їх неможливо всі відремонтувати ! це була спланована діверсія ! так шо ви тепер хочете ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер