<

День енергозбереження у шкільних таборах Нововолинська – 2017

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:15 | 27.06.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У шкільних таборах ЗОШ №3 та ЗОШ №4 пройшли тематичні заходи з енергозбереження та екології в рамках проекту «Перший крок для переходу на використання відновлюваних джерел енергії у м. Нововолинську», що фінансується європейським союзом.

Діти малювали малюнки на енергозберігаючу тематику. У своїх роботах вони показали як правильно використовувати та берегти енергію. Опісля писали листи з своїми побажаннями для планети «Земля», після чого передали їх команді проекту. Вихованців навчали культури енергозбереження та раціонального використання енергетичних ресурсів, – пише сайт міської ради.

У ЗОШ №4 команди загонів влаштували ціле театральне дійство. У Своїх казках діти намагалися привернути увагу до проблем екології. Показали  які проблеми та шкоду люди роблять природі та що зробити, аби цього уникнути. Приємно те, що авторами даних постановок були діти та їх вихователі. Кожна сцена була придумана та адаптована до місцевих реалій. Найактивнішим учасникам були вручені подарунки від команди проекту «Перший крок для переходу на використання відновлюваних джерел енергії»

Уже навіть в такому дитячому віці вони розуміють, що потрібно робити, аби вберегти природу не лише на словах – а й в дії: не викидають використані батарейки у сміття, а приносять їх школи, де стоять спеціальні контейнери. Виховання екологічної культури дуже важливе у наш час, і буде служити запорукою чистого майбутнього.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер