<

День банківських працівників відзначають у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:04 | 20.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
9
/ 1 коментар

День банківських працівників відзначається в Україні щорічно 20 травня. Цим святом держава, відповідно до Указу Президента України від 6 березня 2004 року № 316/04, підкреслює важливу роль банківської системи і значний внесок банківських працівників у розвиток економіки України та забезпечення її фінансової стабільності. 

У Нововолинську відділень різних банків близько десятка. Журналісти “БУГу” у цей день вирішили відвідати та привітати працівників банківської сфери у головне відділення Ощадбанку.

Як розповів керуючий Ощадбанком Нововолинська Микола Малашук уже він 23 роки працює у банківській сфері, і вважає цю сферу діяльності досить важливою для держави.

“Ощадбанк – це один із лідерів банківської сфери, 100 % акцій якого належать державі. Дата заснування 1991 рік.  Банк розвивається і на сьогодні впроваджує нові технології. У відділеннях Нововолинська ми робимо все аби бути ближчими до наших клієнтів. Актуальним для нашого відділення – є донесення до людей урядової програми енергозбереження “Ощадбанк зігріває”.  Програма передбачає відшкодування позичальникам частини суми кредиту.

До Нововолинська відноситься 10 відділень Ощадбанку, де працює близько 70-ти працівників. На сьогодні є потреба в кадрах. Ми запрошуємо молодь, яка закінчує вузи по економічному профілю. Досить багато працівників банківської сфери у Нововолинську розпочинали свою кар’єру саме із Ощадбанку.

У цей день хочу привітати усіх банківських працівників, а в першу чергу тих, хто працює на банківській передовій із жителями нашого міста. Побажати здоров’я, благополуччя та успіхів у нашій спільній роботі”, – резюмував Микола Андрійович.
IMG_3858_tn

IMG_3862_tn
IMG_3863_tn




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота