<

Де-юре і де-факто масив “Прикордонник” належить Нововолинську, – Сапожніков

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:34 | 4.04.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
14
/ коментарів 10

Куди відноситься дачний масив та чому міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков надає інформацію ЗМІ, спираючись на подані йому звернення, попередньо не перевіривши інформацію, з’ясовували члени правління СТМ “Прикордонник” та його екс-голова Леонід Табуринський.

Дискусії навколо дачного масиву та його юридичної адреси не стихають. 30-го березня члени правління “Прикордонника” прибули з візитом до мера Нововолинська, щоб почути його точку зору з питання, куди відноситься масив (до Нововолинська чи Литовезької ОТГ?), а також пояснення Сапожнікова з приводу його виступу перед представниками ЗМІ, де він посилався на текст звернення одного з членів правління Ігоря Веселова.

У зверненні, зокрема, йшлося про те, що Табуринський за час керівництва не зменшив оплату членських внесків, поставивши необгрунтовану ціну, мовляв, у фінансовому звіті на надходження не враховувалися лікарняні, покладені 80 тисяч на депозит невідомо куди пропали, перероблено протоколи засідань, існує “чорна” бухгалтерія, члени платять внески і ніхто не знає, куди вони йдуть.

Леонід Табуринський впевнено говорить, що інформація, подана в зверненні – це наклеп.

“Ви не поцікавились числами, перед тим як говорити по телебаченню, а повинні були поцікавитись. Наш бухгалтерський звіт ви в очі не бачили”, – обурювався колишній голова масиву, якого безпідставно облили брудом перед аудиторією.

Відповідь Сапожнікова була лаконічною: “І не повинен бачити. Є скандал, є “буча” в місті Нововолинську, є звернення до мене. Коли мені задають питання, я маю давати відповідь”.

Мер також нагадав, що якщо реєстрація масиву буде в Литовежі, то приміщення на проведення зборів безкоштовно він надавати не буде. Пільговий транспорт припинить їздити на дачі, адже закон забороняє міському голові проводити тендери між населеними пунктами. Проте турбота про виборців у мера, вочевидь, на першому місці…

“Я людина дуже толерантна, в житті не дозволю собі когось образити або навести наклеп. Те, що є непорозуміння – це ваша вина, теперішнього та колишнього голів масиву.

Ви де-юре кажете: “Не знаємо, до кого належимо”, але чогось прийшли не до Литовезького голови, а до мене. Тому що де-факто, як і де-юре, ви відноситеся до Нововолинська”, – сказав Віктор Сапожніков.

Нагадаємо, що остання звітно-виборна конференція садоводів масиву “Прикордонник” розпочалася шарпаниною і з викликами поліції. Найбільша полеміка виникла при розгляді питання, кому ж в дійсності належить дачний масив – Нововолинську чи Литовезькій ОТГ.

Представники Литовезької ОТГ стверджують, що дачний масив “Прикордонник” за старими земельними актами наданий в оренду садоводам “Прикордонника” на постійне користування, а ці землі належать громаді.

Міські чиновники не бажають визнавати, що масив “не їхній” і ставлять ультиматуми відмінити пільгові рейси на дачі.




коментарів: 10
  1. Наскільки мені відомо, І.Веселов подав до суду. Адвокатом у нього М.Колєсов. Не знаю чи виграють вони суди, проте із таким адвокатом, шансів у прихильників Л.Табуринського майже немає.

    • Анатолю, колего! То ж що то буде? Шо то Київ хоче шоб ми ще за труби сплачували? То справедливо? Ну, ви припустимо маєте пільги, пенсію хорошу, а молодь шо шас має? А молодь на Майдані стрибала коли була Революція гідності?

    • тож давайте допоможемо масиву, бо Веселов за три роки назбирав на буса з бідолашних бабуль, акумулятор навіть зняв новенький з трактора, собі поставив, а зараз “лавочка” прикрилась і губоньку треба закрити, тож він ще дригається в конвульсіях. А так насправді, я б з сорому згорів би як мене так обсміяли на ЗАГАЛЬНИХ ЗБОРАХ!!!! невже немає ані краплі самоповаги ))))

  2. Веселов і його шайка ніяк не вгамується. У людини дійсно ні стида, ні совісті. Так само, як і в його групи підтримки. Хотіли просунути Веселова на голову масиву. Зрежисерували своє кіно під час згаданої звітно-виборної конференція садоводів масиву “Прикордонник”. Розраховували, що народ поведенться на тотальну критику роботи Табуринського. Визнаю, хоч не відразу, але садоводи розібралися, що хоче “стара гвардія”. Коли вони запропонували обрати головою Веселова – регіт було чути, певно, навіть в Литовежі. У підсумку Веселов отримав “гідну” підтримку: близько 50 голосів із 2000. Це гідна оцінка його особистості, а також його діяльності на посаді голови масиву за минулої каденції.

  3. Якого х***,.. милого, ви “госте”, знову провокуєте людей? Які труби, який газ на дачних масивах “Прикордонника”? Хто людей, за неіснуючу послугу, буде змушувати їх платити? Ви там були, на Майдані? Що ви молотите? Такі коментарі, я вважаю, мають бути видалені.

    • ви людям рота не затикайте, шановний пане товарищ Анатоль!Не ті комсомольські вже часи. В нас ще діє свобода слова та демократія, читайте Конституцію. А ви шо були на майдані? Шо ви молотите? То ваші примудрі коменти треба видаляти. Чого вас дачі на Бузі зацікавили? У вас там дачі ж нема)))

  4. Нехай перевірять роботу Веселова.Коли правління виносить рішення про недовіру голові масиву Веселову,спираючись на звіт і рішення ревізійної комісії про значну недостачу коштів,наша прокуратурата слідчий не змогли побачити в цьому злочину.Закривали справу два рази.Може тепер роздивляться уважніше і Веселов поверне кошти садівникам.

  5. треба написати спільну заяву до суду про відшкодування збитків садівникам, постраждалих внаслідок головування Веселова.Його чорна бугалтерія , продавання земельних ділянок при наявності власників,погрози, рукоприкладство та списування коштів потягне на реальний вирок!!!
    зголошуємось до редакції Бугу, треба наказати гавнюка

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер